SPAR kr 1.000 pr. person på alle sommerrejser. Gælder KUN frem til d. 14. december

 
 
Gratis parkering

Rejser til Mallorca

Mallorca er uden tvivl et af de mest elskede rejsemål med et utal af skønne ferieoplevelser

Ved ankomsten til Mallorca er man som gæst ikke i tvivl om øens alsidighed og skønhed. Man mødes alle steder af fantastisk natur, der med sine bjerge, imponerende udsigter, frodighed og skønne børnevenlige sandstrande overskygger ethvert andet rejsemål. Mallorca er indbegrebet af smukke byer, lige fra pittoreske landsbyer, stadig med et oprindeligt præg, hyggelige kystbyer, mange med egen marina, og ikke mindst hovedbyen Palma, der med sin autentiske mallorcinske stemning, smukke arkitektur og den overdådige katedral på havnefronten af byen, imponerer enhver besøgende. Palma er en by man absolut ikke må undgå at besøge i ferien – både i dagtimerne, hvor hyggelige butikker, caféer, smuk arkitektur og byens dejlige stemning fascinerer, og når solen går ned, ligger byen badet i smuk belysning og skøn aftenstemning med dufte fra byens gode restauranter og hyggelige caféer indbyder til endnu en stemningsfyldt oplevelse.

Den historisk interesserede vil overalt på øen finde mange vidnesbyrd om øens tidligere beboere, da Mallorca er et skatkammer af skøn kultur, spændende historie, fantastisk gastronomi og skønne strande. Øen byder på så meget alsidighed, at det er svært at vælge hvor man skal begynde eller ende. Det er ikke underligt at Mallorca i flere århundreder har været ferie- og rekreationssted for billedkunstnere, forfattere, musikere, fyrster, kongelige, adelige og det bedre borgerskab fra Nordeuropa. Besøg Mallorca med Århus Charter - og bliv forblændet af øens smukke strande, kultur og skønhed.

Can Picafort

Can Picafort ligger på den nordøstlige side af øen, og er en by, hvor der hersker en afslappende atmosfære med en dejlig strandpromenade, flot lang hvid sandstrand og mange hyggelige restauranter, caféer, barer og butikker. Uanset hvilket hotel man vælger, og alle er af god standard, vil man opleve at bo tæt ved eller direkte på den fantastiske sandstrand og i gåafstand til alle byens faciliteter. De ca. 6.000 fastboende mallorcinere i området blander sig med turisterne og ses dagligt i bybilledet, hvilket er en af grundene til, at vi netop har valgt denne hyggelige by. Spadserer du langs strandpromenaden, finder du den lokale marina i udkanten af byen og Can Picafort er uden tvivl det ideelle feriested for gæsten i alle aldre.

Son Bauló

Området i den sydlige del af Can Picafort, efter byens marina, er mere autentisk og omgivet af skøn mallorcinsk arkitektur, den lokale befolkning og strandpromenaden, der stækker sig ud i dette hyggelige område. Ønsker man som gæst mere ro og autencitet på sin ferie, er der ingen tvivl om, at man skal vælge Son Bauló, som base for sin ferie på Mallorca. Her hersker der god feriestemning, en skøn forening af de lokale og besøgende i området, og restauranter og caféer er alle af god standard. Århus Charter har hotellerne Vista Park, Concord og Ferrer Janeiro i dette dejlige område, og det er også i Son Bauló, at det stemningsfyldte lokale marked finder sted hver fredag formiddag.

Alcudia

Alcudia består af to byer, den gamle Alcudia by og havnebyen Port d'Alcudia. Den gamle Alcudia by er den mest interessante af de to byer, den ligger ca. 1 km inde i landet, og er er karakteriseret ved den imponerende bymur fra Middelalderen. Bag bymuren findes de skønneste små gader samt charmerende pladser med hyggelige lokale tapassteder, caféer og gode restauranter, steder hvor mallorcinerne også selv kommer. Port d'Alcudia er centrum for fiskeri, handel og turisme. Her findes en stor marina og en strandpromenade med et stort udbud af restauranter, barer og caféer. Derudover findes der for de naturinteresserede et rigt fugleliv i vådområdet S'Albufera lige mellem Can Picafort og Alcudia.Flybillet Funchal - Madeira t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter er ikke i sig selv en pakkerejse, dette kan kun opnås ved et samlet køb af fly og indkvartering.
FamilievenligMorgenmad

Residence Porto Mare m/morgenmad

Flot og moderne lejlighedshotel beliggende direkte ved promenaden i Lido-området. Mulighed for tilkøb af halvpension.
VoksenhotelHavudsigtMorgenmad

Porto Santa Maria m/morgenmad

Flot lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved havnefronten i det gamle Funchal. Sælges kun til personer over 16 år. Mulighed for tilkøb af halvpension.
Morgenmad

Orquidea m/Morgenmad

Dejligt byhotel beliggende i en lille sidegade i centrum af Funchal med restauranter og butikker lige uden for døren. Mulighed for tilkøb af halvpension.

Avenue Park

Dejligt lejlighedshotel med meget central beliggenhed lige over for kasinoet, tæt på Funchals hyggelige centrum.
Morgenmad

Chafariz m/morgenmad

Det lille hyggelige pensionat Chafariz ligger i en lille sidegade tæt ved katedralen med byens mange seværdigheder og forlystelser lige om hjørnet.
FamilievenligHavudsigtMorgenmad

The Views Monumental m/morgenmad

Et populært hotel, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har en fin beliggenhed i hjertet af Lido-området. Mulighed for tilkøb af halvpension.
VoksenhotelHavudsigtMorgenmad

The Views Baia m/morgenmad

Et godt hotel med en fantastisk beliggenhed og med udsigt over den smukke Funchalbugt. Sælges til personer over 18 år. Mulighed for tilkøb af halvpension.
Morgenmad

Queimada de Baixo m/morgenmad

De Baixo ligger i centrum af Funchal i en lille gågade hvor man finder mange små hyggelige restauranter, caféer og butikker.
Familievenlig

Terrace Mar

Hyggelig lejlighedshotel beliggende i det livlige Lido-område tæt på havet og de mange gode restauranter. Mulighed for tilkøb af morgenmad.
All InklusiveFamilievenlig

Girassol m/ All Inclusive

Girassol er et skønt hotel beliggende få minutters gang fra Lido-området og havet. Hotellet har en smuk have med eksotiske træer og blomster.
HavudsigtMorgenmad

Baia Azul m/morgenmad

Et smagfuldt og moderne indrettet hotel beliggende i nærheden af Funchals Lido-område på klipperne ud til det smukke Atlanterhav. Mulighed for tilkøb af halvpension.
HavudsigtMorgenmad

Vila Baleira Funchal m/ morgenmad

Flot hotel med en perfekt beliggenhed i Lido-området, tæt på havet og de mange restauranter og butikker. Mulighed for tilkøb af halvpension.
HavudsigtLuksushotelMorgenmad
Galaxia tagterrasse

Savoy Palace m/ morgenmad

Få en uforglemmelig oplevelse på Madeiras helt nye og mest prestigefyldte femstjernede luksushotel. Mulighed for tilkøb af halvpension.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker