Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Oplev Cala d'Or med Århus Charter

Spansk Aften

Denne aften glæder vi os til at blænde op for alt godt fra det spanske køkken, hvor vi starter aftenen med at gå samlet hen til en af vores yndlingsrestauranter, Tapas y Mas. Her har I mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere. På denne aften aktiveres dine smagsløg når bordet fyldes med traditionelle, spanske specialiteter for enhver smag. Der vil indtil kl. 20.00 være ubegrænset tapas og drikkevarer, og vi runder naturligvis aftenen af med en lille dessert. Der venter jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie her i det spanske

Det klassiske Mallorca

På denne tur starter vi med at tage til et af Mallorcas ældste og største markeder, nemlig Sineu Markedet. Her er alt, hvad hjertet begærer når man går en tur gennem de farverige boder til lyden af den stemningsfulde gademusik. Du kan se, hvordan de lokale handler om alt lige fra frugt til høns. Har du selv lyst til at se, om du kan slå en god handel af, er der også rig mulighed for det. Man kan med fordel slå et lille smut forbi den lokale kirke, som også ligger lige ved markedet. I gaderne, hvor alle boder er sat op, finder i også et stort udvalg af caféer og restauranter. Herefter kører vi mod Hams Grotten, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen, og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi kommer 30 meter ned under havets overflade, og længst nede i hulen vil der være et lille musikshow.

Mallorcas specialiteter

Vi skal besøge den hyggelige vingård Maciá Batle. Gårdens historie går tilbage til 1856, hvor de startede den første gård. Sidenhen har de ekspanderet og er nu den mest prisvindende og anerkendte vingård på Mallorca. Her på gården får vi en rundtur, hvorefter vi skal smage på nogen af de spændende vine. Herefter besøger vi byen Manacor, hvor vi skal besøge en af de anerkendte Majorica perlerfabrikker. Fabrikken stammer tilbage fra 1890 og byder på traditionsrig produktion af perler. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler og smykker. Efterfølgende besøger vi et likørbryggeri, hvor der er mulighed for at smage sig frem til sin favoritlikør.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker