Gratis parkering

Oplev Cala d'Or med Århus Charter

Mallorcas Perler

Kom med på vores udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle og underjordiske Mallorca. 
Udflugten starter med, at vi kører længere nord på mod Porto Cristo, hvor vi her skal besøge en af de anerkendte Majoríca perlefabrikker. Fabrikken stammer tilbage fra 1890 og byder på traditionsrig produktion af perler. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler og smykker. Herefter kører vi mod Hams Grotten, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen, og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi kommer 30 meter ned under havets overflade, og længst nede i hulen vil der være et lille musikshow.

Efterfølgende tager vi ind til Porto Cristo, hvor der er rig mulighed for at opleve den lille havneby og nyde en lækker is, før vores tur går til Cala d’Or igen.

Halvdagsudflugt

OBS: Turen er ikke for gangbesværede

Smagen af Mallorca

Tag med på turen, hvor du virkelig kan få aktiveret dine smagsløg!
På denne tur starter vi med at tage til et af Mallorcas ældste og største markeder, nemlig Sineu Markedet. Her er alt, hvad hjertet begærer når man går en tur gennem de farverige boder til lyden af den stemningsfulde gademusik. Du kan se, hvordan de lokale handler om alt lige fra frugt til høns. Har du selv lyst til at se, om du kan slå en god handel af, er der også rig mulighed for det. Man med fordel slå et lille smut forbi den lokale kirke, som også ligger lige ved markedet. I gaderne, hvor alle boder er sat op, finder i også et stort udvalg af caféer og restauranter. 

Efter besøget på markedet skal vi videre, og her skal du atter have dine smagsløg i gang. Vi skal besøge den hyggelige vingård Maciá Batle. Gårdens historie går tilbage til 1856, hvor de startede den første gård. Sidenhen har de ekspanderet og er nu den mest prisvindende og anerkendte vingård på Mallorca. Her på gården får vi en rundtur, hvorefter vi skal smage på fire forskellige vine, foruden dette skal vi også smage på forskellige traditionelle mallorcinske delikatesser

Halvdagsudflugt

Spansk Aften

Denne aften glæder vi os til at blænde op for alt godt fra det spanske køkken, hvor vi starter aftenen med at gå samlet hen til en af vores yndlingsrestauranter, Tapas y Mas. Her har I mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende, samt få en hyggelig snak med os rejseledere. På denne aften aktiveres dine smagsløg når bordet fyldes med traditionelle, spanske specialiteter for enhver smag.

Der vil indtil kl. 20.00 være ubegrænset tapas og drikkevarer, og vi runder naturligvis aftenen af med en lille dessert. Der venter jer en autentisk kulinarisk oplevelse, som er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie her i det spanske.

Vi håber på at se jer til en rigtig hyggelig aften!

Aftenarrangement

Turen går til Palma

Oplev de hyggelige gader i Mallorcas hovedstad, når vi tager på udflugt til Palma. Butikker, restauranter, gallerier, kirker, museer, regeringsbygninger og royale paladser er bare noget af det byen har at byde på.

Inden vi tager til Palmas centrum, gør vi først et fotostop ved det flotte slot Bellver Castle, hvorfra man har den smukkeste udsigt ud over Palmabugten. Herfra tager vi videre igennem Palmas gader og langs havnepromenaden, hvorefter der er en guidet tur i den gamle by. Efter rundturen er der tid på egen hånd, hvor der er mulighed for f.eks. at se Palmas gamle gotiske katedral, der er en af Palmas mest besøgte attraktioner.

Hvis man er mere til at få stillet shoppinglysten, så er Palma fuldt ud på højde med andre europæiske storbyers shoppinggader. De smalle gågader på begge sider af Palmas livlige dagligstue Plaça Major har stort set alt det, hjertet begærer.

Heldagsudflugt

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker