Luk besked

REJS TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

***** Fantastisk

Antal Stjerner:

Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Ferrera Beach. Dejligt lejlighedshotel med all inclusive. Beliggenheden er helt i top. Lige ned til stranden og i gå afstand til den hyggeligste by Cala d’Or. Hotellets pool område er dejlig, maden er god og stemningen på hotellet, blandt gæsterne og medarbejder er hyggelig. Jeg er kan bestemt anbefale Ferrera Beach

Skøn by og hotel!

Antal Stjerner:

Har man været på Mallorca før, men ikke oplevet Cala D'or er det bare med at komme afsted. Byen har et væld af muligheder, men er stadig virkelig overskuelig. De små bugte er helt unikke, og vandet var skønt! Ferrera Beach ligger perfekt ned til stranden, og jeg nød hver en dag på ferien.

Helt igennem lækkert!

Antal Stjerner:

Det er ikke første gang og ihvertfald heller ikke sidste gang vi rejser til dette hotel ???? Helt igennem et fantastisk sted at tage på ferie, super lækkert hotel med en god all inclusive buffet! Vi nød godt af at man kunne låne cykler på hotellet, hvor man så kunne cykle rundt til de forskellige små bugter der lå i nærheden, hvor især Cala D'or og Cala Ferrera bugterne, var super lækre!

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker