Gratis parkering

ALL INCLUSIVE MALLORCA

Rejs til Mallorca med All Inclusive og oplev den perfekte familieferie. Mallorca er en af de absolut mest populære rejsedestinationer i Spaninen. Mallorca ligger i middelhavet og byder på flotte sandstrande, lækre hoteller og enestående muligheder for shopping. 

Læs mere om All inclusive

Når solen står højt på himlen på Mallorca, vil du sikkert bare gerne slappe helt af ved poolen eller på hotellets strandafsnit, og så er det rart at have kolde drikkevarer ad libitum inden for rækkevidde. Samtidig er det rart, hvis der ikke er alt for mange ting at skulle tage stilling til i løbet af dagen. All inclusive ferie er derfor den ultimative afslapning. Alt er betalt på forhånd, og du skal derfor ikke tænke på økonomi under rejsen.

ALL INCLUSIVE MALLORCA - FÅ BATTERIERNE LADET OP

All Inclusive er perfekt til alle, der bare vil have ladet batterierne op og koble helt af på ferien. Med All Inclusive vil både morgen-, middags- og aftenmaden blive serveret som en indbydende buffet med lokale og internationale retter samt retter til børnene. Maden er veltilberedt, ofte med lokale råvarer, og der er altid nok til alle. Du får ydermere mere tid til at opleve den skønne ø, som Mallorca er. 

Når du bestiller din rejse med all inclusive til Mallorca, skal du være opmærksom på, at vi har rejser af forskellig kvalitet. Derfor kan udvalget af maden variere meget fra hotel til hotel, ligesom faciliteterne også kan det. 

Når du tager på en all inclusive ferie, sparer du samtidig penge. Du bestiller nemlig hele rejsen samlet, altså fly og hotel. Ved at tage på en all inclusive rejse til Mallorca, udelukker du på ingen måde mulighederne for at besøge lokale restauranter. Når du sparer penge på at bestille rejsen samlet, betyder det samtidig også, at du der er mere luft i budgettet til at besøge lokale restauranter og seværdigheder. Det er muligt at bestille en rejse med alt inkluderet hele året rundt, og hos Århus Charter har vi for eksempel sommerferie all inclusive samt vinterrejser, hvor hotel, måltider osv. betales sammen med hotellet. 

Hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Mail: info@aarhuscharter.dk

Telefon: 8620 2900

Du kan også altid kontakte os direkte i vores chat i venstre side af skærmen.

En anden stor rejsedestination hos Århus Charter er Tenerife, hvor vi også tilbyder all inclusive på udvalgte hoteller. Se hotellerne her. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over rejsedestinationer med all inclusive, kan du se dem her.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker