Gratis parkering

Afbudsrejser Mallorca

Kom på en afbudsrejse til den spanske ferieø Mallorca.

Læs mere om Afbudsrejser Mallorca

Mallorca - en perle i Middelhavet

Den smukke spanske ø Mallorca, der ligger i Middelhavet, er blandt mange danskere en særdeles populær feriedestination. Øen byder på en flot natur, blandt andet i form af smukke bjerge og lækre sandstrande. Mallorca er også rigtig populær som afbudsrejse, og det forstår vi godt her hos Århus Charter. Hvis du er fleksibel og kan rejse med kort varsel, kan du spare rigtig mange penge på en afbudsrejse af høj kvalitet til Mallorca.

Der er ikke sparet på kvaliteten trods den lave pris

Når du bestiller en billig afbudsrejse til det spanske ferieparadis Mallorca, er det bestemt ikke fordi, vi har skruet ned for kvaliteten af rejsen. Faktisk er det den helt samme rejse, som du får til vores normale priser. Forskellen er blot, at du skal være klar til at rejse med rigtig kort varsel. Vi kan desværre heller ikke helt garantere, at du selv kan vælge, hvilket hotel du gerne vil bo på. Hvis du gerne vil have den frihed, anbefaler vi derfor, at du holder godt øje med vores regulære rejser til Mallorca. Det er også en god idé at bestille din rejse i god tid, så du er sikret at få dine ønsker opfyldt.

Mallorca er en ø fyldt med muligheder

Det er ikke tilfældigt, at Mallorca er en så populær feriedestination blandt mange danskere. Øen har et yderst pulserende liv med et godt udvalg af lækre restauranter og cafeer i international topklasse. Byen byder både på smukke strande, flotte klipper og bjerge. Der er et rigtig dejligt klima på Mallorca, der danner de perfekte rammer for en afslappende dag ved poolen eller ved stranden. Der er et rigt udvalg af skønne hoteller både til par, pensionister og børnefamilier. Det gælder både, hvis du vil bo lige ned til vandet, men også hvis du vil bo tættere på byen. I hovedstaden Palma er der gode muligheder for at shoppe i den livlige gågade. Også om natten er der fyldt med liv. Der er nemlig rige muligheder for at besøge de mange eksklusive natklubber og barer. På Mallorca bor der i omegnen af 870.000 indbyggere.

Vi anbefaler at booke din afbudsrejse til Mallorca hurtigt

Her på siden finder du en overskuelig oversigt over vores aktuelle udvalg af afbudsrejser til Mallorca. Hvis du har særlige ønsker til et bestemt rejsetidspunkt, kan du med fordel indtaste dine ønskede datoer. Når du har fundet din ønskede afbudsrejse, kan du nemt og enkelt gennemføre din bestilling via vores bookingsystem. Bookingsystemet guider dig let og hurtigt igennem hele bestillingsprocessen. Når du har bestilt din afbudsrejse, er der kun tilbage at pakke og se frem til en skøn og billig ferie på den spanske ferieø Mallorca.

Hvis du godt kunne tænke dig at se hele listen med afbudsrejser så klik her. 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker