Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Rejser til Mallorca

– den populære spanske ferieø

Mallorca, er efterhånden blevet et af danskernes absolutte yndlingsrejsemål og dette er der gode grunde til. Lange flotte sandstrande, varmt klima og populær gastronomi indbyder til en perfekt ferie for gæsten i alle aldre. Derudover byder Spanien på unik natur med appelsin- og olivenlunde, bjergrige tinder og ægte landsbyer.

Det mallorcinske køkken er verdenskendt for sin paella og tapas, der er et sikkert hit de fleste steder i Spanien. Der er dog også mange andre lækre retter, såsom retten ”Estofado”, en sammenkogt ret bestående af oksekød, grøntsager og ris, eller den kolde tomatsuppe ”Gazpacho”, der er perfekt på en varm sommerdag. Det spanske køkken har noget at byde på for alle, og man går aldrig sulten i seng.

Udover Mallorcas historie og autencitet, byder landet også på storbyer med moderne caféer og restauranter samt mulighed for shopping. 

Århus Charter tilbyder charterrejser til Can Picafort og på Mallorca fra maj til oktober

 

Vigtige informationer om Mallorca:

  • Der er ingen tidsforskel mellem Mallorca og Danmark.
  • Mallorca er medlem af EU og bruger euro som møntenhed.
  • På Mallorca tales der spansk. I turistområderne kan de fleste dog også tale engelsk. 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker