SPAR kr 1.000 pr. person på alle sommerrejser. Gælder KUN frem til d. 14. december

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Madeira

Madeira er en skøn ø og har behagelig klima

Four View Monumental

Det er 2. Gang vi bor på dette Hotel. Alt fungerer, fine værelser, god rengøring, hjælpsomme pesonaler, dejlig varm pool og smuk udsigt. Der er alt man kan tænke sig til morgenmaden. Bybusser lige uden for døren til Funchal, og den lille by Monte. Svævebane til Monte og til parker. Dejligt at gå i Funchal med mange forretninger og tervanaer, mange parker i byen. Hyggeligt at gå ved havnen. Århus Charter har fine udflugts muligheder, hvis man vil opleve natur eller kultur på den smukke Ø.

Madeira

Vi har været utrolig glade for at bo på Four Views Monumental. Udflugter på Øen er også i top. Man kan gå på de spændende Lavadaer. Tage på udflugter rundt på øen hvor der er de spændende stråtægt huse og smuk udsigt. Selve Funchal er også spændende og man kan bla. se markedet og tage Kabinebanen op til byen Monte, hvor der er mange flotte haver.

Positive overraskelser

Efter nogle lidt frustrerende oplevelser med bookingen, hvor ledig-lovede hoteller alligevel ikke var ledige, blev vores uge på Madeira en række positive overraskelser: - Vejret i Funchal var meget bedre end vejrudsigterne sagde. - Hotellet (4WiewsMonumental) var super, og beliggenheden lidt uden for centrum ingen problem pga. de velfungerende bybusser. - Billeje gennem ÅrhusCharter var nemt og bekvemt, fordi bilen (næsten ny) blev leveret og afhentet i hotellets P-kælder, og parkering der var incl. - Busserne rundt på øen fungerer fint, men køreplanerne på hjemmesiden er svære at hitte rundt i. Men vi fik hjælp fra en lokal. - Alt på øen, infrastruktur, veje, bus-billetteringssystemer, internet/WiFi, turistbusser, restaurationer osv. var moderne og velfungerende.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker