Luk besked

BESTIL TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere om din tryghed her

Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Skønt hotel

Antal Stjerner:

Porto Santa Maria er det bedste hotel der er på Madeira. Man følger sig hjemme og bliver forkælet af alle. Det ligger dejlig centralt og det er for gangbesværede da der ikke er stigninger til byen som det er på andre hoteller på Madeira. Jeg kommer helt sikket tilbage har været der 6 gange.

Fantastisk lækker hotel.

Antal Stjerner:

Rigtig lækkert hotel, med sublim service, og dejlige lækre omgivelser. Fem stjerner med pil opad. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ???? Tror da lige at oplevelsen er vanedannende.

5store stjerner

Antal Stjerner:

Det er bare et af de bedste hotel vi har været på 2 gange vælger det samme om 2 år igen

Pragtfuld Hotel

Antal Stjerner:

Vi har været på Madeira 4 gange på forskellige hoteller, men Porto Santa Maria er absolut det bedste, vi har været på, personalet var søde, rare og betænksomme. Hotellet lå tæt på svævebanen til Monte, samt byens gamle bydel. En vandretur ud på Lidoen kan varmt anbefales, ligeledes kan turistbusserne Hop On And Off anbefales, vi kommer gerne igen.

hjemme ude.

Antal Stjerner:

Det er som at komme hjem, når man ankommer til hotellet. Man bliver modtaget med gensynsglæde og hotellet har alle faciliteter som p-kælder, en dejlig vestibule, bibliotek og motionscenter og svømmebassinet(er). Der er altid dejligt at være - også i regnvejr, som vi var udsat for denne gang.

En dejlig central beliggenhed med god gåafstand til den gamle bydel med alle de gode spisesteder.

Antal Stjerner:

Foruden den nævnte centrale beliggenhed er der også en dejlig udsigt til Atlanterhavet og det nye havneanlæg med en skøn mulighed for at bade direkte i havvandet. Efter at have boet på Porto Santa Marie de seneste 7 år ser vi igen frem til at møde det dejlige og hjælpsomme personale.

Det skønneste sted på Madeira

Antal Stjerner:

Vi har været på Maderia 15 gange boet på Porto Sankta Maria 6 gange Og rejser derned igen 8 jan. I 14dage glæder os meget til at gense hotellet Og personalet igen får altid en dejlig modtagelse❤️❤️❤️❤️

Fem stjerner

Antal Stjerner:

Porto Santa Maria er er en perle. Vi har boet der 5 gange og har hver gang været yderst tilfredse. Dejlig beliggenhed, fin standard samt venligt og hjælpsomt personale. Morgenbuffeten er unik! Full English breakfast plus diverse, herunder frisk frugt.

fem stjerner

Antal Stjerner:

har boet på hotellet 3 gange og vi føler os velkomne hver gang. personalet genkender os og hygger om os super dejlig hotel at holde ferie på.

Fem

Antal Stjerner:

Det er et rigtig dejlig sted at være man bliver taget flot imod alle er søde og smilende man bliver i så godt humør.Vi har været på Porto Santa Maria 6 gange og skal derned den 3 januar 2016 i 14 dage vi glæder os

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker