Luk besked

REJS TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Centalt. Fantastisk tagterrasse

Antal Stjerner:

Boede på hotellet julen 2018. dejlig central beliggenhed. Fine og rene værelser. God service. Kan anbefale hotellet, hvis man ønsker byhotel med god beliggenhed. Det mest fantastiske ved hotellet er den skønne tagterrasse med fantastisk udsigt over Funchal og kig helt til vandet.

Fantastisk udsigt

Antal Stjerner:

Dejligt centralt beliggende hotel med en fantastisk udsigt fra tagterrassen på 7.sal. Pæne store værelser , som er rene og velfungerende . terrasse mod gade og anden bygning. Morgenmaden ok, men ikke noget at skrive hjem om.

Hotellet

Antal Stjerner:

Et ganske udmærket hotel, god beliggenhed ,og pæn ren.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker