Luk besked

BESTIL TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere om din tryghed her

Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Super dejligt hotel

Antal Stjerner:

Vi har været på Madeira 7 gange og alle gange boet på dette dejlige hotel. Kan varmt anbefale det. Her er en god atmosfærer, super rent overalt og man møder et meget venligt og hjælpsom personale. Morgenmaden er rigtig god med rigtig mange ting at vælge imellem. Vi vil helt sikkert vælge hotellet igen til næste år.

Dejligt hotel

Antal Stjerner:

Har haft en dejlig uge på hotellet med en overdådig morgenmad. Dejligt værelse, rent og pænt overalt. Vi vil helt sikkert komme igen.

Dejligt hotel

Antal Stjerner:

Et skønt hotel, dejlig beliggenhed, rent og pænt overalt. Lækker morgenmad med stort udvalg. Super service og meget venlig personale. Vi kommer helt sikker igen.

Rigtig god ferie

Antal Stjerner:

Jeg tilbragte 2 uger i træk, som rejsearrangør for Ældre Sagen i Skanderborg. Alle gæster uden undtagelse gav udtryk for, at de havde en pragtfuld ferie på er dejligt hotel og gode udflugter, både de fastlagte og de til valgte. Der var to hold af hver en uges varighed.

Dejlig ferie

Antal Stjerner:

Havde en rigtig dejlig ferie på dette skønne hotel som vi helt sikkert vælger næste gang vi skal til Maderia, dejlig morgenmad og pænt rent alle steder. Rigtig søde guider der var meget hjælpsomme når vi havde brug for oplysninger.

Man vender tilbage igen og igen

Antal Stjerner:

Et supergodt hotel man bliver glad for at vende tilbage til. Skønne værelser - især de med havudsigt og balkon. Overdådig morgenbuffet så man ikke behøver det store til frokost/midt på dagen. Super service når man lejer bil gennem ÅC - bilen afleveres ved receptionen med polet til garagekælder - nøgler afleveres igen i receptionen ved leje slut - ikke noget med at skulle ud i byen. Ligger også dejligt centralt for sightseeing busser som har holdeplads lige uden for hotellet. For mindre beløb kan man i 2 døgn køre "hop af / hop på" i hele Funchalområdet. Vær ikke nervøs for at leje bil ,vejene er blevet meget udbygget med mange tunneller de seneste år. Et andet + er de mange attraktive små restauranter med meget rimelige priser og spændende specialiteter , som er indenfor gå afstand fra hotellet . Aftenhygge i baren med forskellig underholdning hver aften. Alt i alt det helt rigtige sted for både oplevelser og afslapning - kan varmt anbefales

Four Views Monumental

Antal Stjerner:

Dette hotel er rigtig godt at bo på. Dejlig udsigt over hav og pool. Poolen er opvarmet så helt fantastisk da vi var der i januar måned. Rengøringen er helt i top og personalet smilende og flinke. Morgenbordet er så godt, alle kan finde noget de kan lide, da der er så meget forskelligt mad. Der er indkøbs muligheder lige i nærheden, og mange gode restauranter ligeledes her i dette Lido område, der ligger 2 km fra Funchal. Man kan gå til byen eller tage mange busser lige uden for hotellet til byen eller små landsbyer, også op til den lille by Monte. Her er der Parker og svævebane til byen.

Super ferie

Antal Stjerner:

Et super godt hotel med pæne værelser og flot morgenbord. Dejligt poolområde med udsigt over havet og byen. Ligger centralt og meget tæt på busstoppested, hvis man ikke vil gå de 2 km ind til cenrtum. Mange gode spisesteder tæt på hotellet. Guiderne var meget smilende, hjælpsomme og gjorde alt for os. Deltog i levadavandring og tur til nonnernes dal. Begge ture kan varmt anbefales.

Four Views Monumental Lido er et skønt hotel.

Antal Stjerner:

Morgenmaden er fuldstændig overdådig, frisk tillavet og varieret fra dag til dag. Hotellet er dejligt beliggende ca et par kilometer fra centrum. Hvis man ikke vil gå, går der busser med afgang meget tæt på hotellet og vælger man taxa er prisen ca 6 euro. Hotelpersonalet er meget imødekommende. Har deltaget i heldagudflugt til det østlige Madeira og halvdagstur med levadavandring. Begge ture under ledsagelse af dygtige, top engagerede og søde guider

Monumental Lido

Antal Stjerner:

Vi var på Madaire for femte gang.Gode hoteller gode guider ,alle gange.Dejlig ø at besøge når det er koldt i Danmark.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker