Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Four Views Baia

Antal Stjerner:

Fantastiks udsigt fra hotellet over Funchal by og havet fra værelse og restaurant samt pool område meget behageligt personale over alt på

Unik hotel som vi har været på efterhånden mange gange.

Antal Stjerner:

Four Views Baia fremstår som et eksklusiv hotel med en fantastisk beliggenhed. Da det ligger højt giver det en god udsigt, men det ligger også i gåafstand ned til centrum af Funchal. Vi har altid kun haft værelser med havudsigt, da udsigten ind over byen og havet ikke fås bedre. Hotellet er flot og 100% i orden. Maden er virkelig god. Snyd jeg ikke selv for en tur i deres spacenter. Stor anbefaling herfra.

Four Views Baia

Antal Stjerner:

Super lækkert hotel, ligger i gåafstand til centrum af Funchal, og har en vidunderlig udsigt over byen. I 2014 skulle vi mødes med vores engelske venner på Madeira, vi vidste hvor du skulle være, da i havde brugt dette hotel indtil marts p.g.a. anden hotel skulle renoveres, trods det fik i os takket være Ulla og Mette arrangeret så vi kunne komme på ovennævnte hotel, ekstra service - vi fik også guidebesøg trods vi var de eneste på hotellet. Når jeg skal på Madeira igen, så bliver det på dette hotel.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker