Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

uge 9 2019

Antal Stjerner:

Rigtig hyggelig lejligheds kompleks, rent og pænt Var så heldige at få en lejlighed med altan på 2 sal. Må gerne tænke mere grønt/miljø det er ikke nødvendigt at skifte håndklæder hver dag. Det er heller ikke nødvendigt at skifte sengetøj når man kun skal være der en uge. Gør opmærksom på at man tænker på miljøet ved skiltning.

Utrolig hjælpsomhed

Antal Stjerner:

Vi boede på dette hotel i 2016. Alle tiders hjælpsomhed hele vejen igennem. Personalet i top. Værtens hjælpsomhed gav os en ekstra musikalsk oplevelse. Vi kom til en skøn koncert med et lokalt orkester. Ingen forespørgsler var forgæves. Alt blev løst med en sjælden mødt hjælpsomhed på et feriested.

Super beliggenhed.

Antal Stjerner:

Et meget hyggeligt hotel med en super hjælpsom betjening og en skøn beliggenhed. Hyggelig lejlighed som ligger midt i det lokale Madeira ikke langt fra byen og tæt på en dejlig park. Vi har boet på dette hotel de sidste 10 år og vil gerne også fremover.

4. gang på dette hotel

Antal Stjerner:

Det er et meget hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed. Man kan sidde på sin altan og følge med i hverdagslivet i Funchal. Vi har boet på andre hoteller, men foretrækker klart dette. Og vi er der næsten en gang om året.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker