Gratis parkering

Afbudsrejser Lesbos

Kom på en afbudsrejse til Lesbos i Grækenland, og oplev den samme velkendte service og kvalitet til den halve pris! 

Læs mere om Afbudsrejser Lesbos

Afbudsrejser til Lesbos - samme rejse, bare billigere!

Selvom du har fået din afbudsrejse til Lesbos til en meget billigere pris end normalt, er der ikke nogen forskel på kvaliteten og servicen. Da vi har et stort udvalgt at hoteller, kan du selv vælge, hvilken type du leder efter. Det betyder ikke, at dit favorithotel altid vil være på listen, da vores afbudsrejser til Lebos er strikket sammen ud fra andres ønsker. Der burde dog være rig mulighed for, at du kan finde netop den type, som du leder efter, da alle vores hoteller er godkendt af os, så du ikke skal spekulere på det, når du rejser afsted på ferie. Skulle dit yndlingshotel ikke være på listen, så er det måske tid til at prøve et nyt? Ellers er det som hovedregel en god idé, at bestille en af vores charterrejser til Lesbos i god tid, så du frit kan vælge hotel og tidspunkt. 

Fordelen ved at komme på en afbudsrejse er primært den lavere pris, men også at man ofte ender med, at vælge et sted man normalt aldrig ville have tænkt på at tage til. I stedet for at rejse til den mere kendte rejsedestination som for eksempel Cypern, er det måske tid til, at du prøver noget nyt – her er en afbudsrejse til Lesbos det ideelle sted at starte. Lesbos er for dig, som gerne vil opleve et sted, hvor der er et mindre antal turister, hvorfor nogle oplever øen som mindre hektisk og hyggeligt.  

Lesbos - et mindre turistpræget Grækenland

Lesbos er en Græsk ø placeret i det nordøstlige Ægæiske hav, og med sine 1.632 kvadrat kilometer er det den tredje største Græske ø. Øen besidder en meget frodig og grøn natur, og det er især her, at øen adskiller sig meget fra de øvrige græske øer. Om det er derfor den ikke har lige så mange turister som på de andre øer, er svært at sige, men det har i hvert fald ikke noget at gøre med øens seværdigheder. Lesbos er en ø fyldt med monumenter, traditioner, historie, kultur, varme kilder, naturfænomener og meget mere. Hovedstaden på Lesbos hedder Mytilene, og ligger på den sydlige del af øen. Der er 108.000 indbyggere på øen, hvoraf omkring en tredjedel af dem bor i Mytilene. Hvis man gerne vil opleve et mindre turistpræget Grækenland, er Lesbos en oplagt afbudsrejse kandidat. På Lesbos vil du få en unik mulighed, for at opleve det ægte græske hverdagsliv, og ikke mindst de lavere priser, da turismen endnu ikke sådan for alvor har slået igennem på øen.  

Herunder har vi samlet alle vores aktuelle afbudsrejser til Lesbos. Ved hjælp af søgefunktionen kan du undersøge, om der er nogle afbudsrejser på de datoer, der passer dig bedst. Når du har fundet den afbudsrejse til Lesbos, som du kunne tænke dig, er det bare at bestille gennem vores bookingsystem. Vent ikke for længe med at bestille din afbudsrejse, da der som regel er stor efterspørgsel på dem.

Hvis du ikke fandt hvad du ledte efter, kan du også se vores udvalg af afbudrejser til Cypern. Hele listen af vores afbudsrejser, kan du se her.