Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Oplev Kreta med Århus Charter

MIDDAG I BOTANISK HAVE

Tag med til en magisk aften på Kreta, hvor du både får stillet din smags – og sanseoplevelse. Vi starter eftermiddagen ud med at besøge verdens ældste oliventræ, som ligger i byen Vouves. Derefter kører vi videre til botanisk have, som er omringet af Kretas storslåede klipper. Nye dufte, farver og påfuglenes unikke lyde, vil tage dig igennem terrænet og ender oppe i havens restaurant, hvor der vil blive serveret en græsk middag. Under middagen vil dine rejseledere stå for lidt underholdning, som vil få dit smil frem og som du ikke glemmer foreløbigt.

Drikkevarer ikke inkluderet.

PRIS: Voksen 35€ / Barn 17,5€

SAMARIAKLØFTEN

Denne udflugt er til en af Kretas største seværdigheder og Europas længste kløft, nemlig Samaria kløften. Den er 16-17 km lang og er i de smukke omgivelser ved de hvide bjerge. På denne tur opleves hvad Kretas storslåede natur har at byde på og det ses på tætteste hold på turen gennem kløften. Det tager 5-7 timer alt efter hvad tempo gæsterne bevæger sig i og hvor mange pauser de har brug for. Efter kløften ender de  i den lille autentiske by Agia Roumelli, hvor de har mulighed for at købe en velfortjent frokost eller bade og slappe af ved stranden.
Den eneste måde man kan komme fra Agia Roumelli er med båd, som vi skal med sidst på eftermiddagen. Her kan gæsterne nyde en dejlig sejltur på en lille times tid med udsigt til Kretas smukke sydkyst. Vi ender i byen Sougia, hvor buschaufføren holder klar til at køre os tilbage til hotellerne igen. Der vil være en rejseleder med på turen, som vil gå bagerst og sørge for at få alle gennem kløften. Turen er ikke for gangbesværede eller folk med skader i knæ, ankler mm., da det er en fysisk hård tur. 

NB! Gode sko er påkrævet!
Turen er eksklusiv 15€ til indgang og færge

PRIS: Voksen 37€ / Barn 18,5€

DET AUTENTISKE KRETA

Kreta byder på mange forskellige naturområder og små gemte skatte. På Det autentiske Kreta, vil vi vise jer nogle af de steder, som vi mener er værd at skrive hjem om! Vi starter med at tage til Koumos, som er en lille fin stenlandsby, som er bygget igennem 15 år, og der kan opdages finurlige og sjove former alle steder.

Efterfølgende kører vi til et af de mest betydningsfulde klostre på hele øen, Arkadi klostret. Så går turen videre til en ægte gemt perle, nemlig saint Antonis kløften, hvor vi skal nyde en lille frokost, inden turen går til sidste stop, Kurnas søen, den største ferskvandssø, som ligger i de smukkeste omgivelser.

Prisen er eksklusiv frokost 11€ og indgang til Arkadi klostret 3€

PRIS: Voksen 43€ / Barn 27€

BÅDTUR

Denne udflugt er en hyggelig og sjov bådtur, hvor vi sejler ud fra havnen i Platanias og rundt om den fredede Agii Theodori-ø som ligger lige ud for Platanias.
På sejlturen vil der være mulighed for at snorkle og bade fra båden, samt se om man kan spotte de fredede Kri-Kri geder som lever på øen. Båden vil kaste anker 2 gange under turen, hvor et af stoppene giver mulighed for at set et gammelt flyvrag fra anden verdenskrig, som i dag huser mange små fisk. Turen vil også byde på en tur langs kysten ved Platanias og Agia Marina, så de kan opleve begge byer fra havet.

PRIS: Voksen 25€ / Barn 15€

KNOSSOS

En udflugt med engelsktalende rejseleder: Her kører gæsterne til Knossos, som ligger omkring 2 timers kørsel fra turistområdet. De kan her gå på opdagelse i det gamle palads og gå og fornemme hvordan det har været i paladsets storhedstid. Efter de har været på Knossos går turen til Heraklion hvor gæsterne får tid på egen hånd til at udforske Kretas største by/hovedbyen

PRIS: Voksen 45€ / Barn 22,5€

GRAMVOUSA

En udflugt med engelsktalende rejseleder: På turen der tager jer til Gramvousa, kommer I til at opleve lækre strande, historie og masser af klart badevand. Gramvousa er en lille ø - også kaldet piratøen. I gamle dage under uafhængighedskrigen i Grækenland, blev kreteneserne tvunget til at leve som pirater ude på øen, hvor man stadig den dag idag, kan se de bygningsværker, der stadig står fra sin tid.

Udover øen Gramvousa sejler færgen også med til Balos Lagunen, som er en af øens aller flotteste strande, grundet sit fine sand, rolige omgivelser og dejlige vand. Her er der mulighed for at ligge på stranden eller tage en svømmetur i det turkisblå vand.

OBS: Turen er med engelsktalende guide.
Prisen er eksklusiv bådbillet 18€

PRIS: Voksen 38€ / Barn 19€

PÅ EGEN HÅND:

 

ELAFONISSI

Denne dag står på udforskning af Elafonissi stranden, som er kendt for sit lyserøde sand. Vi har sørget for at udnytte køreturen til stranden, så vi kommer ud og oplever, hvad Vestkreta ellers har at byde på. På vejen kommer vi forbi drypstenshulen Agia Sofia, hvor vi laver et stop, så gæsterne kan gå på opdagelse i drypstenshulen. Inde i hulen er der en lille kirke. Selve hovedstoppet er selvfølgelig på Elafonissi, hvor gæsterne kan nyde stranden og de skønne omgivelser.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling i appen må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion, mens der ved betaling med kort påregnes et gebyr på € 0,50,- pr. person. 

Har dette vakt din interesse? Så klik her for at komme til oversigten af vores hoteller på Kreta.

SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker