Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Hyggeligt

Antal Stjerner:

Et hyggeligt hotel med super beliggenhed lige ned til stranden, og med kort afstand til byen. Mindre buffet, som man sagtens kan bruge i en uge. Pænt og rent overalt. Kommer meget gerne til Villa Platanias igen.

Perfekt familiehotel

Antal Stjerner:

Dejligt sted - og perfekt til familier hvor man kan nyde godt af all inclusive. Super beliggenhed...tæt på by og direkte på stranden. Venligt personale på stedet. Maden er fin, og bør kunne dække alles behov. Mange større grupper og familier ser ud til at stortrives på stedet. Meget roligt sted helt uden trafik. Kan varmt anbefales.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker