Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Spændende taverna

Skrevet af Else Marie Hermansen

Ved et tilfælde “faldt” jeg over en hjemmeside for en taverna i udkanten af Kalives. Navnet er Koumos og den er en perle. Tavernaen er bygget op som en lille by, bygget af sten, som ejeren har hentet på marken. Ud over god mad er det et sted, hvor der ikke er mange turister. Kan anbefales

ATLANTIS BEACH, KRETA

Skrevet af Peter Ditlev Jensen

Det var vores niende tur til Kreta og Chania området, så der skal noget til at overraske os, men hotel Atlantis Beach var bestemt en positiv overraskelse. Beliggenheden er perfekt, værelserne er rummelige, personalet er meget venlige og hjælpsomme og stemningen på hotellet er super god. Guide-servicen på stedet, er som sædvanlig top professionel Århus Charter niveau. Hotellets køkken er ikke et tre-stjernet Michelin køkken, men maden der serveres er bestemt acceptabel. Vi spiste frokost på hotellet og var ovenud tilfredse med det der blev serveret. Vi kan anbefale kommende "Kretarejsende" at vælge hotel Atlantis Beach. Vi er meget glade for at rejse med Århus Charter, og så er der jo også den store fordel at selskabet benytter TIRSTRUP LUFTHAVN.

Skønne Kreta

Skrevet af Kirsten R. Rasmussen

Vi var på Kreta august 2014. Vi boede på HELIOS Agia Apostoli ,super godt hotel/lejligheder, tæt på dejlig badestrand som er meget børnevenlig. Dejlig rolig beliggenhed. Vi var 9 personer afsted 7 voksne 2 børn, vi fik nøjagtig hvad vi havde aftalt. Super service af guiderne. Vi skulle fejre sølvbryllup, der kom rigtig flot og lækker kage, champagne samt sodavand til børnene fra Århus Charter. Tak for det igen. Vi tog selv på ture. Vi benyttede bla. LITTLE FUNNY TRAIN, de har mange gode ture. Nogle tog med Captain Nick, Chania, ud for at snorkle, kan anbefales. Chania by især gamle bydel er skønt især om aftenen. Men ellers er der bare at sige et rigtig godt sted at være. Vi er meget glade for at rejse med Århus Charter, det er bare iorden. Nu glæder vi os til Zakyntos også med Århus Charter, hvem ellers. Så 5 store stjerner fra os.

Kreta

Skrevet af Grethe Fjeldsted Munkholm

Vi har været på ferie til Kreta mange gange, og forskellige steder. Vi syntes Kongepaladset Knossos er det mest spændende, det ligger kort fra byen Iraklion, men også spedalskhedøen Spinalonga er et besøg værd. Man kan tage på sejlture, bade ved de gode strande, se borge, - interessant med ture til slugterne - Samaria, Therisso og Imbros. Inde i Chania kan man få mange timer til at gå i den gamle bydel. I byen Rethymnon er der også meget meget hyggeligt. Øen er så stor, så man kan altid finde nye steder at se.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker