Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Super ferie

Antal Stjerner:

Fine lejligheder, serviceminded personale, dejlig mad, perfekt beliggenhed og profesionelle guider. En fantastisk ferieoplevelse

Skøn, skøn ferie

Antal Stjerner:

Vi har haft den dejligste ferie på Kreta. Boede på Troulakis Village, som ligger helt centralt i forhold til by og strand. Hotellet har dejlige store værelser/lejligheder og et fantastisk poolområde, men personalet gjorde hele forskellen. Man følte sig velkommen og power-kvinden Maria vil gøre alt for at man har det godt

Fantastiske Kreta - skønne Troulakis Village

Antal Stjerner:

Vi har holdt ferie på Kreta de sidste mange år, men aldrig boet så godt, som på Troulakis Village. Fantastiske beliggenhed, skønt personale, gode faciliteter og ikke mindst god All Inclusive Troulakis Village er stedet for børnefamilier samt par som ønsker gode store lejligheder, en god stemning og en fantastisk pool område.

KANON HOTEL OG BELIGGENHED

Antal Stjerner:

Troulakis har en perfekt beliggenhed lige ved den lange hovedvej gennem Platanias med alt hvad du kan ønske dig af restauranter og butikker lige udenfor døren. Stranden få 100 meter væk med mange små tavernaer og dejligt sand. Hotellet bød på god stemning, sødt personale, stor god balkon til lejligheden og super god og varieret mad! Skøn ferie!!!

Skøn ferie

Antal Stjerner:

Dejlig uge på Troulakis Village, dejlige værelser og personalet altid klar til at hjælpe når der var noget ???? Kan kun anbefale Århus charter der var ikke en finger at sætte på turen skønne guider der havde styr på det hele ????????

Dejligt Hotel

Antal Stjerner:

Vi var i uge 24 to voksne og to mindre børn på Troulakis Village. Vi boede i en 2 værelses med køjeseng. Størrelsen på lejligheden var fin. Stor terrasse man kunne gå ud på, fra begge værelser. Okay stort badeværelse. Der var ingen karbad, men til gengæld var brusekabinen så stor, at man kunne tage et barn med ind og bade. Efter Græsk standart var værelserne gode. Rengøringsniveauet var også fint. Vi fik desværre bare ikke gjordt rent så mange gange, da det passede med at rengørringen var lige der, hvor vores den mindste skulle sove til middag. Personalet var dog gode til stadig lige og skifte vores håndklæder alligevel og en dag kom de faktisk også tilbage og gjorde rent senere. Maden var god og okay varieret til en uges ferie. Vi har nok oplevet en bedre buffet, men vi har bestemt også fået noget der var dårligere. Der var kun danske gæster fra Århus Charter og Sun Charter og guiderne var meget synlige på hotellet. Minimum en gang dagligt fra hvert selskab og man kunne også sagtens spørge Sun Charters guider om noget, hvis man lige havde et hurtigt spørgsmål. (Begge selskaber er jo også ejet af Primo tours) Der var også masser af aktiviteter på hotellet, for både børn og voksne. Her iblandt skattejagt og trylleshow for børnene. Vi havde en rigtig god uge på Troulakis Village.

Fantastisk

Antal Stjerner:

Var af sted i uge 26. Skønt tidspunkt . Tilpas med mennesker. Skønt hotel med gode omgivelser og god mad. Et hotel kun med danskere så det var nemt for børnene at finde legekammerater. Ligger super centralt i byen uden støj. Et sted vi sagtens kunne finde på at tage hen igen. Stor ros til Aarhus charter. Var til stede hver dag og legede med børnene.... noget vores den mindste husket som noget af det bedste fra ferien.

Super ferie med Århus Charter

Antal Stjerner:

TROULAKIS VILLAGE super fint hotel, perfekt beliggenhed tæt ved by og stranden, dejligt mad som serveres i en ren og pæn restaurant med skønt personale der yder den bedste service for os gæster. Rigtig fint all inklusive. Værelserne er fine og der er pænt rent. Stor dejlig pool område der også bliver holdt pænt rent, hotellets personale acceptere ikke deres gæster bare går ned og optager solsenge med håndklæder hvis man ikke selv er der de kommer og flytter de håndklæder der bare ligger hvilket er super. Det er et hotel hvor der er liv med børne familier og gæster i mange alders grupper så vælger man ferie efter at være på hotel med liv men alligevel roligt er det bestemt et godt hotel der er super hyggeligt og dejligt at være. Stor ros til Hotellet og personalet og ikke mindst til Århus Charter og deres guider der var med til at folk kan føle sig godt tilpas og nyde deres ferie vi var 7 afsted på ferie og ingen af os havde noget negativt at berette om vores ferie uge på TROULAKIS VILLAGE vi kommer gerne igen

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker