Gratis parkering

All inclusive Kreta

Tag med Århus Charter til Kreta og oplev All Inclusive med gode lokale råvarer, drikkevarer ad libitum og selvfølgelig total afslapning.

Læs mere om All inclusive

Kreta er et yderst populært rejsemål. Det er der utrolig mange gode grunde til, men en af årsagerne er helt sikkert den dejlige græske mad. Vælger du et hotel med All Inclusive, når du rejser til Kreta, så er du garanteret kød, frugt og grøntsager, der er friske og af god kvalitet.

All inclusive Kreta - Hold nu bare ferie!

All Inclusive på Kreta betyder, at du kan koble helt af og lade børnene hente deres egne drikkevarer, snacks eller is (udvalg og tidsrum varierer afhængig af hotellet) i løbet af dagen, mens de voksne kan nyde lokale drikkevarer med eller uden alkohol. Vin, øl, sodavand, juice, mineralvand og spiritus, samt kaffe og te er oftest lokale mærker. Læs mere om All Inclusive under de enkelte hoteller.

Læs mere om All Inclusive med Århus Charter. De fleste af vores destinationer har hoteller med all inclusive inkluderet, så der er masser at vælge imellem. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker