Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Dejlige Helios

Antal Stjerner:

I uge 37 (2019) var jeg på Helios for 3. gang og det er stadig det samme dejlige sted i det skønneste område med Kretas bedste strande. Guiderne i år er som alle andre år med Århus Charter bare super! Uge 41 skal igen tilbringes på Helios og jeg glæder mig.

Dejlige Kreta

Antal Stjerner:

Vi har haft en superskøn ferie på Helios Agia Apostoli, skønt hotel og superservice af guiderne, en stor tak til Sara og Sebastian, de var der bare nær der var brug for dem og mere til. Og rigtig flink værtspar og medhjælpere. Vi tog på ture med det lille tog, og nød ellers området med mange gåture. Og mange skønne spisesteder, hvor vi fik en rigtig fin behandling. Vi tog også bus til både Chania, Agia Marina og Platenias.

dejlig solferie

Antal Stjerner:

Nu er vi kommet hjem fra 14 dejlige dage på hotel Helios og vi glæder os til at komme derned igen til september vi har nydt det men også glædet os over de søde og hjælpsomme guider der var, ros til dem de de er der bare for gæsterne men også hotellets personale altid smilende og hjælpsomme også når de skal arbejde i 42 gr varme så på gensyn også til dem

6

Antal Stjerner:

Vi har været i Chrania mange gange men bliver aldrig træt af det, for vi nyder de små spændene gader i byen, men også omkring havne området, der kan man jo sidde og nyde alt det der sker, men også Agia Apostoli tæt ved strandene, og de mange steder at spise, også de små strandcafeer hvor man kan købe små lette retter som de laver mens man vente, det er også let at finde rundt på Kreta i bil, for befolkningen er meget venlige og hjælpsomme, så vi glæder os til vi kommer derned igen på hotel Helios som er et dejligt hotel, med meget venlig personale, hilsen glade ferie gæster

Skønne Kreta

Antal Stjerner:

Vi var på Kreta august 2014. Vi boede på HELIOS Agia Apostoli ,super godt hotel/lejligheder, tæt på dejlig badestrand som er meget børnevenlig. Dejlig rolig beliggenhed. Vi var 9 personer afsted 7 voksne 2 børn, vi fik nøjagtig hvad vi havde aftalt. Super service af guiderne. Vi skulle fejre sølvbryllup, der kom rigtig flot og lækker kage, champagne samt sodavand til børnene fra Århus Charter. Tak for det igen. Vi tog selv på ture. Vi benyttede bla. LITTLE FUNNY TRAIN, de har mange gode ture. Nogle tog med Captain Nick, Chania, ud for at snorkle, kan anbefales. Chania by især gamle bydel er skønt især om aftenen. Men ellers er der bare at sige et rigtig godt sted at være. Vi er meget glade for at rejse med Århus Charter, det er bare iorden. Nu glæder vi os til Zakyntos også med Århus Charter, hvem ellers. Så 5 store stjerner fra os.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker