Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Erna sørensen

Er netop kommet hjem fra Sivota. Brugte formiddagene til vandreture i bjergene. Så flot en udsigt. Masser af af små hyggelige strande. Boede på Crisovalanto et hyggelig familiehotel. God betjening. Største ros til gejderne, Marie og Paolo. Virkede søde og hjælpsomme.

Afslapning og gode oplevelser

Sivota er uden tivivl et af mine foretrukne rejsemål! Den græske charme, de smukke strande og ikke mindst oplevelsesmulighederne. Jeg kan varmt anbefale alle at tage hertil, hvad end man er til badeferie eller oplevelser. Udflugten til Korfu er fantastisk, og det samme er det at leje en båd. Jeg kommer klart igen - snart!

5 stjerner

Vi boede en uge på Chrisovalanto og synes det var et rigtig hyggeligt sted. Anette var helt utrolig sød og hjælpsom forsøgte sig rigtig meget med det danske sprog. Vi var også utrolig godt tilfredse med vores tre guider Amanda, Christine og Mathilde. Vi så mest til Amanda, som kom hver morgen på hotellet og spiste morgenmad sammen med gæsterne. Og det var dejligt at gå ture ned til havnen og shoppe i de forskellige butikker, det var der ihvertfald nogen af os der synes det var hyggeligt. Men ellers var det bare en rigtig slap af ferie sammen med to hyggelige mennesker.

Chrisovalanto Sivota

Vi var der i uge 40. Et super hotel for os der er blevet lidt godt og vel voksen. Dejligt personale med Annette i spidsen. Vi bestemte at vores rejse nr. 30, med ÅC skal gå dertil. Vi venter bare på at Sivota kommer på programmet 2018

Sivota

Dette var vores tur nr. 24 med Århus Charter. Sivota dejlig lille by men utrolig flot. Chrisovalento dejlig hotel, især forpagteren Anette var helt utrolig sød og hjælpsom, forsøgte sig rigtig med det danske sprog. Det var som om alle os på hotellet var en stor familie. Guiderne meget flinke og vidste hvad de snakkede om. Nok vores bedste ferie. Karakter klart 10 tal

Sivota

Vi var glade for at rejse med Århus Charter igen, vi var tilfredse med at bo på Chrisovalento, da der var kort til en lille badestrand, havnen og den lille by med mange tavernaer. Vi kunne gå uden at skulle på de stejle gader og trapper, som der ellers var mange af i byen. Vi var yders tilfredse med de 3 guider, Marlene, Bettina og Oliver. Vi syntes virkelig vi fik noget for pengene, da vi var med på udflugterne. Vi så solnedgangen på en sejltur, og var med på de to ture til de større byer, hvor vi fik tid til selv at gå rundt, da vi havde set de ting som guiderne havde forberedt. Der var ca 30 g hver dag, så virkelig dejlig ferie.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker