Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Fra hotellets gæstebog

Antal Stjerner:

Tak for en dejlig ferie med Århus Charter! Vi har følt os så godt behandlet, og i de bedste hænder, her i vores uge på Ithaca. Vi har nydt naturen og den lækre mad i stor stil, og sender en særlig tak til vores rejseledere Emilie og Birgit, og det venlige personale på hotel Omirikon. Det har været en stor fornøjelse! Tak for gode udflugter og stort engagement.

Fantastisk flot udsigt

Antal Stjerner:

Skønt lille hotel med smuk udsigt, super rengjort hver dag og rene håndklæder hver dag. Vi har nydt ferien. Fin afstand til spisesteder.

Omirikon

Antal Stjerner:

Hotellet har en fantastisk beliggenhed og en dejlig atmosfære. Vi har været der to gange og kommer helt sikkert tilbage. Denne gang var vi på vandretur og bådtur, begge ture var som sædvanlig vel tilrettelagte og med kompetente guider. Vi kan varmt anbefale Ithaca og Omirikon.

super! 5 stjerner

Antal Stjerner:

Dejligt hotel, rent og pænt, dejlig mad, god beliggenhed med en fantastisk udsigt. Venlig og imødekommende gæstfrihed. Der var kun danske på hotellet. Ved morgenmaden var der livlig erfaringsudveksling. Eneste ulempe var dobbeltseng med et tæppe til deling!

Fantastisk udsigt

Antal Stjerner:

Er lige kommet hjem efter 2 uger i en et værelses lejlighed på Omirikon, lejligheden blev rengjort hver dag, meget serviceminded personale. Maden er i top hjemmelavet lokale specialiteter, deres aftensmad er

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker