Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Unik græsk charme

Har aldrig haft en så unik ferieoplevelse som da jeg rejste til Ithaca. Ægte græsk charme skal man lede længe efter, men på Ithaca findes det rundt om hvert et gadehjørne. Vathi er en dejlig by og udsigten over havnen og bugten er fortryllende. Her kunne jeg sidde i flere timer. Masser af gode lokale restauranter. Kan klart anbefale at gå ture i landskabet eller leje en båd og sejle rundt til øens ubeboede strande.

Optimal ferieoplevelse

Ithaca er en hel fantastisk ø, og det mest fredfyldte sted, som vi har været, og der er ingen stress og jag. Aldrig har vi boet så idyllisk, som vi gjorde på Captajn Yiannis med en udsigt fra værelset, som ikke kunne være bedre. At sidde på en restaurant i Vathi og spise Kleftiko, ja det er "livet". Øen har mange vandremuligheder, som vi benyttede os af. Guiderne gjorde meget for, at alle skulle få en god ferie.

47 gange med Å.C.

De mange gange vi har rejst med ÅC. Borger jo for en fantastisk god kvalitet og behandling. Vi rejser trygt med dem. Denne gang skulle vi prøve den nye Ø Ithaka . Det er en fantastisk flot ø. Med en dejlig havnepromenade, hvor skønne spisesteder ligger som perler på en snor. Ideelt sted hvis du lejer cykel eller bil. Ellers kan du benytte dig af de gode ture og arrangementer, som får stor kvalitet af de gode guider. Magnus var vores ven og hjælper. Tag blot derned.

Fantastisk rejsemål

Vi har aldrig oplevet så smuk en tur både ud og hjem rejse var fantastisk flot øen er helt uspoleret af for mange turister lejede en bil for at komme hele vejen rundt på denne dejlige ø vi kørte turen 2 gange for at finde flere små hemmeligheder maden er Fantatisk med gode og rimelige priser

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker