Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Gå på opdagelse i Rom's spændende historie eller i de små hyggelige gader, hvor de charmerende torve med fortovscafeer lokker en ind til en lækker lille antipasta og et glas vin eller en kop velsmagende kaffe.

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse, hvor man oplever en skøn atmosfære uanset hvor man bevæger sig rundt. Du får en unik mulighed for at kombinerer de mange kulturelle seværdigheder, det smagfulde italienske køkken og ikke mindst de mange shopping muligheder i én og samme rejse.

Rom er en af Europas mest spændende byer, som byder på uendeligt meget at se og opleve.

Gå på opdagelse i de mange smukke gader, som pludselige åbner op for de fineste små pladser, med små fortovscaféer, hvor du kan nyde en dejlig forfriskning eller en let antipasta eller et lækkert måltid mad af årstidens specialiteter. Der findes uanede at muligheder for at tage på shopping i et af de mange kendte modehuse, som holder til i Rom eller tage med på en af de mange guidede turer rundt i byen, hvor du får et indblik i Roms spændende historie.

Når du er i Rom, så kan det varmt anbefales at besøge Peters kirken – og tager du turen helt op i tårnet, vil du opleve den mest fantastiske udsigt over hele Rom. Besøger du Colosseum vil du hurtigt blive grebet af stemningen og måske kunne forestille dig, hvordan oldtidens gladiatorer har kæmpet en kamp på liv og død i arenaen, for at underholde romerne.

På den spanske trappe kan du efter en lang dag med shopping og sightseeing, slappe af med en lækker kop cappuccino og en iskold gelato, en traditionel italiensk is, som findes i et stort udvalg af smagsvarianter.

Verdens nok mest berømte springvand, Fontana di Trevi, er et af de steder som du ikke må snyde dig selv for at komme forbi under din ferie i Rom. Det siges, at hvis man kaster en mønt over skulderen, ned i vandet, så vender man tilbage til Rom på et tidspunkt. Uanset om dine interesser er indenfor mode, historie, arkitektur eller lækre kulinariske oplevelser, så kan Rom byde på det hele. Rom er særdeles spændende og skuffer aldring dens besøgende.


SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker