Luk besked

20-års Jubilæumsfest - nye tilbud hver dag

Se jubilæumstilbud hér

Gratis parkering

Gå på opdagelse i Rom's spændende historie eller i de små hyggelige gader, hvor de charmerende torve med fortovscafeer lokker en ind til en lækker lille antipasta og et glas vin eller en kop velsmagende kaffe.

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse, hvor man oplever en skøn atmosfære uanset hvor man bevæger sig rundt. Du får en unik mulighed for at kombinerer de mange kulturelle seværdigheder, det smagfulde italienske køkken og ikke mindst de mange shopping muligheder i én og samme rejse.

Rom er en af Europas mest spændende byer, som byder på uendeligt meget at se og opleve.

Gå på opdagelse i de mange smukke gader, som pludselige åbner op for de fineste små pladser, med små fortovscaféer, hvor du kan nyde en dejlig forfriskning eller en let antipasta eller et lækkert måltid mad af årstidens specialiteter. Der findes uanede at muligheder for at tage på shopping i et af de mange kendte modehuse, som holder til i Rom eller tage med på en af de mange guidede turer rundt i byen, hvor du får et indblik i Roms spændende historie.

Når du er i Rom, så kan det varmt anbefales at besøge Peters kirken – og tager du turen helt op i tårnet, vil du opleve den mest fantastiske udsigt over hele Rom. Besøger du Colosseum vil du hurtigt blive grebet af stemningen og måske kunne forestille dig, hvordan oldtidens gladiatorer har kæmpet en kamp på liv og død i arenaen, for at underholde romerne.

På den spanske trappe kan du efter en lang dag med shopping og sightseeing, slappe af med en lækker kop cappuccino og en iskold gelato, en traditionel italiensk is, som findes i et stort udvalg af smagsvarianter.

Verdens nok mest berømte springvand, Fontana di Trevi, er et af de steder som du ikke må snyde dig selv for at komme forbi under din ferie i Rom. Det siges, at hvis man kaster en mønt over skulderen, ned i vandet, så vender man tilbage til Rom på et tidspunkt. Uanset om dine interesser er indenfor mode, historie, arkitektur eller lækre kulinariske oplevelser, så kan Rom byde på det hele. Rom er særdeles spændende og skuffer aldring dens besøgende.


FamilievenligGratis internetPå stranden

Angela Beach

Angela Beach er et hyggeligt lille hotel, der består af kun otte lejligheder med en fantastisk beliggenhed direkte på stranden og tæt på den populære ferieby Platanias.

Flybillet Chania - Kreta t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter udbydes dog kun som en del af en pakke med et tvunget tilkøb af f.eks. mad på flyet og/eller bus transfer.
All InklusiveGratis internetHavudsigt

Galini Sea View m/All Inclusive

Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool.
All InklusiveFamilievenlig

Creta Palm m/All Inclusive

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet er beliggende i et dejligt ferieområde.
Gratis internetHalv pensionLuksushotelPå stranden

Minoa Palace m/halvpension

Minoa Palace er et pragtfuldt femstjernet hotel med en skøn beliggenhed tæt på stranden i Platanias. Hér er de optimale betingelser for en herlig ferie.
Vælg værelseFamilievenligGratis internetHavudsigtPå stranden

Seafalios

Seafalios har den dejligste beliggenhed direkte ved sandstranden i Kalamaki, hvor der er mulighed for at slappe af og tage sig en dukkert i det skønne Middelhav.
FamilievenligGratis internet

Helios Bay

Vi er glade for, at det igen er lykkes os, at kunne tilbyde vores gæster populære Helios Bay, der er et skønt hotel. Stedet tilbyder rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser.
All InklusiveFamilievenligGratis internetHavudsigt

Villa Platanias m/All Inclusive

Villa Platanias er et dejligt hotel med en god beliggenhed direkte ved stranden og med kort gåafstand til centrum af Platanias. Solterrassen er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav.
All InklusiveVælg værelseFamilievenligGratis internet

Troulakis Village m/ All Inclusive

Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger. Hotellet har et indbydende poolområde.
DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET
Fuld refusion indenfor 7 dage
hvis UM fraråder rejsen - gælder også hvis du bestiller, mens rejsemålet er 'orange'
Find din næste drømmerejse her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker