Gratis parkering

Den populære Maggioresø er smukt beliggende mellem grønklædte bjerge, Milano i syd, hyggelige mindre byer, små torve med dejlige restauranter og et væld af oplevelser lige uden for døren

Vi tilbyder rejser til Maggioresøen der er et populært område at rejse til pga. den flotte natur, det dejlige klima og ikke mindst de mange oplevelsesmuligheder området byder på. Området ligger blot 40 min. kørsel fra Milano lufthavnen. Om du er til oplevelser på gåben, cykel eller bil så byder området omkring Maggioresøen på et væld af muligheder. Du finder små hyggelige byer, små lokale restauranter og ikke mindst gode shopping muligheder. Du kan let tage toget ind til Milano hvis du vil ind og se den smukke katedral eller besøge byens mange modebutikker.

Maggioresøen

Den populære Maggioresø er nabo til den mere kendte Comosø hvor mange rige og kendte holder ferie samt ejer store flotte villaer. Vi har udvalgt området omkring Maggioresøen, da det passer godt til os danskere både hvad angår udflugtsmuligheder samt hoteller og ikke mindst den smukke natur man er vidne til hver gang man kigger ud af sit hotelvindue.

Maggioresøen danner rammen om den perfekte ferie hvor du både kan slappe af ved hotellet, nyde en svømmetur i søen eller tage ud på oplevelser omkring søen og de omkringliggende områder.

Vores hoteller ligger primært ved byerne Meina og Stresa, hvor Stresa er en af de større turistbyer med en hyggelig bymidte med rigtig gode restaurant muligheder og shopping. Her ligger hotellerne typisk langs søpromenaden hvor du kan gå ture eller du kan vælge at tage en af de mange turistbåde ud på søen. I Stresa på torvet finder du hyggelige pizza restauranter og her ligger også en hyggelig vinbar hvor du bla. kan smage nogle af områdets bedste vine.

Ikke langt fra Meina og Stresa ligger Arona hvorfra der går tog ind til Milano som du kan nå på en times tid, du kan dog også tage toget fra Stresa. Kontakt os gerne for at høre mere om tog muligheder hvis du ønsker at tage til Milano og f.eks. besøge den smukke katedral eller de mange modebutikker som Milano er kendt for.

I Arona finder du en hyggelig havnepromenade og en gammel bymidte med små hyggelige restauranter, små familiedrevne Enoteca (restaurant og vinbarer) godt blandet med butikker og historiske bygninger. Vi kan anbefale, at du besøger den familie drevet restaurant Enoteca il Grappolo hvor atmosfæren er fantastisk og maden og betjeningen i verdensklasse, menukortet indeholder ikke mange retter, men de få er absolut gennemførte – husk at spørg hvilken vin de anbefaler til netop din ret.

Lige uden for Arona ligger et af områdets mest kendte vartegn i San Carlo, den 35 meter store bronzestatue af Charles Borremeo som blev rejst mellem 1614 og1698. Du kan klatre op af en stige inde i statuen og se ud af hans øjne. Her ligger også en botanisk have som i løbet af foråret og sommeren blomstrer smukt. Det koster ca. 6€ at besøge denne smukke statue og den er helt sikkert en besøg værd.

Du kan også leje cykel, typisk direkte fra dit hotel. Du er også velkommen til at spørge os om råd og vejledning inden du rejser, så formidler vi gerne kontakten til en cykeludlejer samt priser således, at der står en cykel klar til dig når du ankommer. Der er mange gode cykelruter både for racer- og mountainbike i området og du behøver blot at tage en af vejene op mod de små landsbyer der ligger op langs bjergene.

Oplevelser

Et meget populært besøgsmål er helt klart de tre øer ud for Stresa – Isola Bella (den smukke ø), Isola Madre (Moder øen) og Isola Pescatori (Fiskerens ø). Dette er tre meget smukke øer med gamle paladser, store botaniske haver og små hyggelige restauranter. Der er flest restauranter på Isola Bella samt Isola Pescatori. Man kan købe en kombinationsbillet hvor du får adgang til alle tre øer og vi anbefaler, at du sætter det meste af en dag af til denne udflugt. Det koster 15 € for en kombinationsbillet til alle tre øer. I Stresa kan man tage en kabelbane op til det smukke Alpyland, hvor man kommer op over 1400 meters højde og får en 360 graders udsigt til både alperne og ikke mindst hele 9 søer. Her finder du både en smuk have og ikke mindst Alpyland, hvor du kan komme ud på en 1200 meter lang bobslæde tur på en specialbygget bane. Her er noget for både store og små legesyge sjæle.

Transport

Vi kan godt arrangere transport til dit hotel fra lufthavnen, dog anbefaler vi, at du lejer en bil således, at du kan komme ud og opleve den smukke natur og de mange oplevelser der findes her. Vi samarbejder med Avis og kan hjælpe med billejen om du ønsker, at det skal være let og nemt når du ankommer til lufthavnen. Der er ca. 46 km at køre fra Milano lufthavn til Maggioresøen. Alle hoteller tilbyder både cykel og billeje.


promotion
Vælg værelseGratis internetHavudsigtPå stranden

Dunamar

Dunamar er et vidunderligt lejlighedshotel beliggende direkte på den flotte hvide sandstrand i den sydlige del af Alcudiabugten.
promotion
Familievenlig

Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by
promotion
All InklusiveFamilievenligGratis internet

Ferrer Janeiro m/ All Inclusive

Ferrer Janiero er et dejligt hotel med en god beliggenhed og har endvidere gode fitness faciliteter samt en spa-afdeling med mulighed for forskellige wellness behandlinger.
promotion
Vælg værelseFamilievenligGratis internet

Vista Park

Vista Park er et populært lejlighedshotel beliggende i den hyggelige bydel Son Bauló, i den sydlige del af Ca'n Picafort.
promotion
Halv pension

BQ Can Picafort m/ halvpension

BQ Can Picafort er et flot nyrenoveret hotel beliggende i Ca´n Picafort med kun 250 meter til den dejlige sandstrand og livlige strandpromenade.
promotion
All Inklusive

Markus Park m/All Inclusive

Markus Park er beliggende i det hyggelige Ca’n Picafort. Hotellet har været rammen om mange danskeres ferie på Mallorca siden hotellet åbnede.
promotion
Gratis internetHavudsigtMorgenmad

Concord m/morgenmad

Concord er et hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed blot et stenkast fra fin sandstrand. Hotellet er nydeligt indrettet og et ideelt valg, hvis du ønsker at bo i rolige omgivelser.
promotion
All InklusiveGratis internet

THB Gran Playa m/ All Inclusive

THB Gran Playa er et dejligt roligt hotel beliggende kun 100 meter fra den skønne strand i Can Picafort. Hotellet er blevet renoveret i 2017. Sælges kun til personer over 18 år.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker