Gratis parkering

Oplev Gran Canaria med Århus Charter

Idylliske Mogán og skøn kanarisk tapas

På denne hyggelige halvdagstur skal vi blandt andet nyde en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán, også kaldet ”Lille Venedig”. Byen er helt sin egen, og vi viser de mest hyggelige hjørner og gader i byen, der henfører én til den smukke italienske by. Efter den dejlige spadseretur, fortsætter vi til den lokale by Mogán, som ligger lidt længere mod nord. Hér bliver der i flotte omgivelser på den lokale restaurant Acaymo serveret en fantastisk lækker kanarisk tapasmenu sammen med dejlig vin, og vi glæder os til en rigtig hyggelig Århus Charteraften sammen med vores gæster.

Hval- og delfinsafari

Langs Gran Canarias sydkyst lever nogle af jordens allerstørste, flotteste og mest spændende dyr i harmoni med naturen, og på vores dejlige sejltur, får vi mulighed for at se disse fantastiske dyr boltre sig i det azurblå hav. Vi sejler ud fra den flotte lystbådehavn i feriebyen Puerto Rico, og undervejs på sejlturen prøver besætningen ombord at spotte dyrene, og det siges, at bådens kaptajn er den bedste på hele øen til at få øje på delfinerne. På turen er der ligeledes chance for at opleve delfinerne svømme i store flokke eller se, hvordan de prikkede eller stribede delfiner springer omkring båden og underholder os, og hvis vi er heldige, kommer en af grindehvalerne eller finhvalerne også forbi. Under turen kan den flotte udsigt ind over Gran Canarias kyst nydes samtidig med en kold forfriskning fra den fri bar på båden.

Gran Canarias hemmeligheder

Tag med på udflugt rundt på Gran Canaria og oplev alt det, du ikke vidste at der gemte sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et yndet turistmål grundet det dejlige klima, men hvad få faktisk ved er, at Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi netop gerne vise dig. Én af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at øen har hele fire forskellige klimazoner, og det er en bemærkelsesværdig oplevelse, når vi kører fra subtropisk paradis, videre til fastlandsklima, til middelhavsklima for til sidst at ende i et utroligt smukt og meget frodigt subtropisk klima. Til trods for at der er helt goldt og tørt på sydsiden af øen, gemmer der sig faktisk utrolig flot, grøn natur og smukke dale på nordsiden af Gran Canaria. På denne udflugt vil vi også gøre holdt ved forskellige udsigtspunkter med den flotteste udsigt ud over de forskellige klimazoner og store, smukke monumenter. Undervejs på turen spiser vi på en restaurant, og nyder en lækker lokal trerettersmenu og den smukke udsigt over byerne Teror og Las Palmas. På turen vil du også opleve en byrundtur med dens fantastiske historie i Gran Canarias smukkeste by, Teror, og det lille marked, hvor der vil være mulighed for at smage på lokale mandler, mange forskellige oste - f.eks. kaktusosten - og den kanariske mojosauce. Vi tager dig også med helt tilbage til tiden før Kristus, hvor øens første beboere ankom og bosatte sig i grotter i bjergene, og Gayadeque-dalen er et rigtig godt eksempel. Her besøger vi nogle af de familier, som stadig den dag i dag bor i grotterne, hvilket uden tvivl en oplevelse man sent vil glemme.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker