Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Oplev Gran Canaria med Århus Charter

Alle nedenstående inspiration til udflugter med dansk rejseleder, som kan variere fra sæson til sæson.

Velkomstmiddag: kanarisk tapas i idylliske Mogán

På denne hyggelige halvdagstur har vi skruet vores velkomstmiddag op til et helt nyt niveau. Vi skal nyde en eftermiddagsgåtur i Puerto de Mogán også kaldet ”Lille Venedig”. Byen er helt sin egen, og dine rejseledere ved lige præcis, hvor de allerhyggeligste hjørner og gader er - og dem skal du selvfølgelig ikke gå glip af.

Herefter følger en fantastisk lækker kanarisk tapas menu i den lokale by Mogán, som ligger lidt længere mod nord. I flotte omgivelser, på den lokale restaurant Acaymo, nydes den fantastiske tapas menu, imens ganen forkæles med en masse lækker vin og vi nyder hinandens sublime selskab.

Dine rejseledere vil selvfølgelig hygge om dig hele aftenen, og sørger også for nogle sjove indslag, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Vi glæder os til at se dig til feriens hyggeligste aften. 

Hval- og delfinsafari

Langs Gran Canarias sydkyst lever nogle af jordens allerstørste, flotteste og mest spændende dyr. De lever frit i naturen, og på denne dejlige sejltur, skal vi ud på deres hjemmebane og se dem boltre sig i det azurblå hav.

På denne tur bliver du kørt til den flotte lystbådehavn i den dejlige ferieby Puerto Rico. Herfra sejler vi ud på havet for at se delfinerne i deres naturlige omgivelser. Besætningen ombord er vant til at spotte dem, og det siges, at bådens kaptajn er den bedste på hele øen til at få øje på delfinerne.

På turen er der chance for at opleve delfinerne svømme i store flokke og se, hvordan de prikkede eller stribede delfiner springer omkring båden. Hvis vi er heldige, kommer en af grindehvalerne eller finhvalerne også forbi for at sige hej.

Under vejs kan du også nyde den flotte udsigt ind over Gran Canarias kyst samt snuppe en kold forfriskning fra den fri bar på båden. 

Vandretur i fredfyldte bjerge

Kom med på årets aktive nyhed når turen går mod Den Norske Plads og forsætter mod Anfi på den sydøstlige side af denne smukke, kanariske ø. Turen byder på fantastiske udsigter, blandt andet til vulkanen Teide på Tenerife (når vejret tillader det). Derudover vil du opleve et utrolig smukt landskab, hvor du kan nyde roen i de fantastiske omgivelser på bjerget. Vi rejseledere nyder altid at gå turen og derfor vil vi også gerne have dig med. Du bliver hentet på dit hotel, hvorefter vi kører mod vandrerutens startpunkt på toppen af Puerto Rico.

På turen går vi, blandt andet, forbi en mango plantage og besøger en hyggelig lille gedefarm. Blandt grus og sten gemmer bjerget også på små grøntsags plantager med auberginer og squash.
Før vi ankommer til Anfi del Mar, som er ende-destinationen på turen, vil vi gå mod den lille lokale restaurant, La Goleta, hvor vi sammen vil nyde en lækker frokost i den friske luft. Når vi har fyldt vores maver med både mad og drikke, fortsætter vi mod selve stranden og den hyggelige lille lystbådehavn. Inden bussen samler os op, skal vi selvfølgelig nå at nyde den fantastiske udsigt udover havet.

Turen er ca. 10 km. og vi holder flere pauser undervejs. Vi anbefaler lukkede sko, da vejen hovedsageligt består af grus.

 Turen er for dig, som ønsker en aktiv ferie. Du skal være godt gående, men vi tager turen stille og roligt, så alle kan følge med. Vi håber, at du har lyst til at tage turen sammen med os!

Ø-rundtur på Gran Canaria

Årets sommernyhed! Kom med på udflugt rundt på Gran Canaria og oplev alt det der gemmer sig på øen. Gran Canaria har siden 1960’erne været et populært turistmål på grund af det dejlige vejr, men Gran Canaria byder på meget mere, end man lige tror – og det vil vi gerne vise dig.

Èn af de ting, som gør Gran Canaria helt unik er, at du kan opleve hele fire forskellige klimazoner på øen, som ellers ikke er større end Djursland. På denne udflugt besøger vi forskellige udsigtspunkter med de flotteste udsigter ud over de forskellige klimazoner samt store, smukke monumenter. Undervejs på turen holder vi også pause på en lokal restaurant, hvor vi nyder en lækker treretters menu. Fra restauranten kan du også besøge et lokalt marked, hvor du kan smage på lokale mandler, forskellige slags oste - f.eks. kaktusosten - og den kanariske mojosovs.

På turen kan du opleve Gran Canarias højeste punkt, Pico de las Nieves, hvor der er en fantastisk udsigt til byens vartegn Roque Nublo. Vi går også en lille tur i Gayadeque-dalen, hvor øens første beboere kom til og bosatte sig i grotter i bjergene. Derudover besøger vi også en lokal Aloe Vera plantage, hvor du har mulighed for at se, hvordan man arbejder med aloe vera planten, som er et kendetegn for de kanariske øer.

På turen oplever du øens lokal samfund, øens flotteste udsigter og lærer en masse om øens historie. Du vil uden tvivl få en uforglemmelig oplevelse, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at give dig en fantastisk dag.

OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND

Alle nedenstående udflugter er uden dansk rejseleder, men forslag til hvad du kan opleve på egen hånd.

Las Palmas – en fryd for øjet

Er du interesseret i en tur til Gran Canarias hovedstad, hvor du kan snuse lidt til historien, naturen og de mange shopping muligheder som er i byen?

Kør mod den gamle bydel i Las Palmas også kaldt Vegueta. Gå en tur gennem det betagende kvarter og se nogle af byens mest symbolske steder, blandt andet Colombus hus og byens storslåede katedral, Santa Ana Katedralen. I denne bydel kan du også besøge den fantastiske shoppinggade, Calle Mayor de Triana. Her er der rig mulighed for at besøge alverdens butikker eller nyde en kop kaffe på en af de hyggelige cafeer.

Tag turen videre til stranden i Las Palmas, en af verdens mest kendte storbystrande. Stranden er 4 kilometer lang og er populær blandt både lokale og turister. Fra stranden er der mulighed for at se det berømte Alfredo Kraus Auditorium, hvor mange af byens musikalske koncerter og internationale kongresser finder sted. Ved dette auditorium finder du desuden Gran Canarias helt egen ”Walk of Fame”. Nær stranden findes også det store shoppingcenter Las Areanas, hvor du kan nyde en lækker frokost. 

Jeepsafari

På jeepsafari kan du opleve Gran Canarias skønne natur på en sjov og anderledes måde. Vær klar til at få vind i håret og sus i maven, når I kører afsted på bjergskråningerne i det smukke, kanariske landskab.

Turen starter med en køretur igennem bjergene. Efter et kort stop med en præsentation af ruten, kører I imod flere imponerende udsigtspunkter. I vil opleve en masse smuk natur og se mange af de lokale byer på tæt hold. I off-road-området, hvor I bruger en lille time, vil kørslen på bjergskråningerne give de fleste et vildt adrenalinkick.

Efter et fantastisk adrenalinkick ankommer I til en lille, hyggelig lokal cafe, hvor der er en kort kaffepause. Køreturen igennem det smukke landskab fortsætter, når I kører mod Fataga-dalen, også kaldet de 1000 palmers dal. I Fataga-dalen er der frokost.

Efter at have fået fyldt maverne, slukket tørstet og ladet batterierne op, kører I videre mod en Aloe Vera plantage, hvor søde medarbejdere fortæller en masse om deres produktion af Aloe Vera og hvor du har mulighed for at prøve de mange aloe vera produkter. Til slut kører I til en hyggelig kamelpark, det sidste stop på turen, inden I bliver kørt tilbage til hotellet. Her kan du tage et kig på de mange søde dyr eller tage en sjov tur på kamelryg.

Spørg dine rejseledere, hvis du har lyst til at komme med på denne tur.

Scubadiving

Det er ikke kun Gran Canarias vulkanske bjerglandskab, natur og historie, som gør Gran Canaria til noget særligt. Under overfladen er der også fantastiske oplevelser. På Gran Canaria er der nemlig rig mulighed for at dykke og opleve en verden under vandet. Du er hele tiden i gode hænder, og vi lover, at det bliver en fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Det er en uforglemmelig dag i det krystalklare vand, hvor du svømmer side om side med flotte fisk. Du kan kun høre dit eget åndedræt og boblerne der stiger til overfladen.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve noget helt unikt og måske udfordre dig selv.

Turen er både for erfarne og nybegyndere. Der bliver taget hensyn til alles behov og alle vil føle sig helt trygge. Instruktioner bliver givet på engelsk. Udover denne tur "Discover Scubadiving" findes også et stort udvalg af andre muligheder, uanset om du gerne vil tage dykkercertifikat eller ønsker at leje udstyret og dykke på egen hånd. Spørg endelig dine rejseledere til råds, så de kan vise dig, hvad du ellers har af muligheder. 

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændringer, aflysninger eller ændringer som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker