Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

Oplev Cypern med Århus Charter

Pafos bytur

Tag med på denne hyggelige introduktion til Pafos og mærk fortidens vingesus i byen, der danner rammen om jeres ferie. Turen er tilfods i den nedre bydels små gader, hvor vi undervejs vil stifte bekendtskab med mange af de historiske seværdigheder; bl.a. kirken, Agia Kyriaki, hvor den danske konge Erik Ejegod menes at ligge begravet, kirken, Den Tilhyllede Madonna, som mirakuløst overlevede arabernes mange angreb fra søsiden og Agia Solomoni katakomberen med det berømte kludetræ. Så hvis du har lyst til at lære Pafos bedre at kende, så kom glad!
Vi anbefaler et par gide sko, en solhat og en flaske vand

Velkomstmiddag

Traditionen tro mødes Århus Charters gæster og guider til en hyggelig aften på den cypriotiske restaurant, Demokritos. Her stiftes der bekendtskab med den cypriotiske nationalret Meze, som består af op til 20 forskellige små retter. Sammen med den fantastiske menu serveres der vand og vin ad libitum. I løbet af aftenen vil der være underholdning i ægte cypriotisk stil i form af traditionelle græsk-cypriotiske danse. Vi glæder os til en festlig aften i hinandens selskab!

Øtur i Troodos-bjergene

Oplev Cyperns storslåede og kontrastfyldte natur på vores udflugt til højlandet i Troodosbjergene. På turen laver vi først et kort stop ved Cypern andenstørste vanddam. Herefter går turen til St. Nicholas-kirken - en traditionel græsk-ortodoks kirke fra det 11. århundrede spækfyldt med smukke og oldgamle vægmalerier. Næste stop er den lille cypriotiske bjerglandsby, Kakopetria, hvor vi kommer helt tæt på de lokale og den ægte cypriotiske atmosfære. Frokosten spises på en hyggelig, cypriotisk taverna. Efter maverne er fyldt godt op går turen videre til en lille vingård, der byder på fortællingen bag produktionen samt smagsprøver på den lækre vin. Næstsidste stop bliver Omodos, en hyggelig og traditionel cypriotisk landsby. Her udforsker vi den smukke landsby med lidt tid på egen hånd, hvorefter turen ender ved "Afrodites fødested" inden vi kører tilbage til Pafos.

Jeepsafari

Tag med på en eventyrlig ekspedition, hvor vi - med rutinerede chauffører bag rattet - får mulighed for at opleve den fredede Akamas-halvø på en helt speciel måde. Turen køres ad smukke grusveje og stier, hvor vi betragter og indsnuser den storslåede cypri­otiske natur, heriblandt vilde blomster, smukke klippeformationer, det turkisblå hav samt stranden, der er tilholdssted for de berømte Caretta Caretta- skildpadder. Der bliver adskil­lige ophold undervejs, hvor de entusiastiske chaufførers al­sidige viden om de specielle historiske, biologiske og geologiske forhold i området fuldender turen. Frokosten indtages på en lille lokal taverna i den lille havneby, Latchi. 

Bådtur

Tag med på en pragtfuld sejltur på det turkisblå hav! Vi kører først nordpå af den gamle landevej, hvor vi passerer det flotte landskab med små charmerende landsbyer. Fra den lille havneby, Latchi, begynder vores sejltur med båden The Mediterranean One. Efter omtrent en times sejlads, gør vi holdt ved Den Blå Lagune, hvor vi kan sole os, tage en dukkert eller snorkle. Efter cirka tre timer på havet, sejler vi tilbage i Latchi, og nyder en frokost på en taverna beliggende ved havnen. Efter frokost kører vi til Afrodites Bad, den berømte grotte, hvor gudinden for kærlighed og skønhed, ifølge sagnet, mødtes med sine unge, smukke elskere. 

På Cypern også rig mulighed for at vandre, cykle og udforske den smukke ø. Vore rejseledere er gerne behjælpelige med diverse turforslag, hvis I ønsker at opleve Cypern på egen hånd.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

Lyder disse udflugter som noget for dig? Så læs mere om Cypern her

SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker