Gratis parkering

Når du vælger et VisitSun hotel

VisitSun er vores mest efterspurgte hoteller, hvor der er plads til alle uanset om du rejser selv, som par eller med hele familien. Her får du god beliggenhed, fine faciliteter og mulighed for alle måltider med drikkevarer inkluderet.

Læs mere om VisitSun på hotellet hér

På VisitSun® faciliteterne på Mayfair

Direkte transfer til/fra lufthavnen Når du vælger et VISIT*SUN hotel og tilkøber transfer, kører bussen direkte fra lufthavnen til dit hotel – fri for lange omveje og aflæsning af andre gæster. Vores danske rejseledere er naturligvis med i bussen og giver dig praktisk information, så du kan slappe af og nyde ferien straks efter ankomsten til hotellet.(Forudsætter tilkøbt transfer)
Morgenmad på værelset På et VISIT*SUN hotel kan du via vores APP bestille morgenmad på værelset op til to gange pr. ophold. En fantastisk mulighed for at nyde en fredelig morgenstund på balkonen. OBS – Panorama Hotel på Kreta tilbyder som eneste VisitSun hotel ikke morgenmad på værelset.
Gratis wifi Alle VISIT*SUN hoteller tilbyder gratis wifi på enten hele hotellet eller på udvalgte områder af hotellet. Læs mere i den enkelte hotelbeskrivelse. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i udlandet kan være af varierende dækning, og udfald kan forekomme.
Take-away lunch Når du bor på et VISIT*SUN hotel med helpension eller All Inclusive har du mulighed for at forudbestille take-away lunch. Så kan du nyde din frokost på stranden eller på udflugten frem for at skulle være retur på hotellet ved frokosttid.
VISIT*SUN bibliotek På alle vores VISIT*SUN hoteller finder du et minibibliotek med gratis læsestof. Bøgerne er hovedsageligt til voksne og står til fri afbenyttelse under hele ferien.
Aktivitetsprogram på hotellet På VISIT*SUN hotellerne vil der være aktiviteter mindst 2-3 gange om ugen. Aktiviteterne kan variere lige fra musik og dans til quiz og bingo. Det aktuelle aktivitetsprogram vil fremgå af dit velkomstmateriale. Vores danske rejseledere tilbyder derudover naturligvis et varieret udflugtsprogram.
Dansk rejseleder På alle vores VISIT*SUN hoteller får du dagligt besøg af vores danske rejseledere. De giver gode råd om udflugter og aktivitetsmuligheder og står altid klar til en hyggelig feriesnak. Din tryghed er vigtig for os, så derfor er der døgnet rundt mulighed for at ringe til vores danske service- eller nødtelefon.
Gratis poolhåndklædeservice Vores VISIT*SUN hoteller tilbyder gratis udlån af poolhåndklæder. Du slipper derved for at fylde kufferten op med håndklæder hjemmefra. På enkelte hoteller betales et depositum for poolhåndklæderne - læs mere i den enkelte hotelbeskrivelse.
Mulighed for alle måltider på hotellet Vores VISIT*SUN hoteller tilbyder mange forskellige pensionsformer, hvad enten du ønsker at nyde alle eller enkelte måltider på hotellet. Fælles for dem alle er, at du har muligheden for at tilkøbe alle måltider enten hjemmefra eller på hotellet, hvis det skal være nemt og bekvemt.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker