Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

God stemning og dejlig mad

Skrevet af Cristina
Antal Stjerner:

Var meget positiv overrasket over min ferie på Mayfair, da det var mange år siden jeg sidste havde været der. Det er virkelig blevet flot! Dejlige pool områder, pæne værelser og virkelig god og varieret mad til både morgen-, middag- og aftensmad. Hotellet ligger i fin gåafstand til havnepromenaden og den øvre bydel.

Mayfair, Paphos

Skrevet af Peter Ditlev Jensen
Antal Stjerner:

Det var vores 6. tur til Paphos og denne gang valgte vi at bo på Hotel Mayfair. Faciliteterne er helt i top. Blandt andet er der to dejlige poolområder, grønne områder med solsenge og parasoller og en velassorteret poolbar. Personalet er venlig og hjælpsom og service og rengøring kan der ikke siges noget imod, så vi kan helt klart anbefale Mayfair. Dog skal det bemærkes at de engelske gæster er ret dominerende, hvilket også afspejler sig i menuen i restauranten, i aktiviteterne og i underholdningen. Dette kan ind imellem være lidt irriterende - derfor 4 stjerner og ikke 5. Guideservicen på stedet, lever helt op til den gode Århus Charter standard. Det er en god ide at bruge lidt tid på, at sætte sig ind i hvad byen og området har at byde på. der er masse af "perler". Tak for en god ferie.

Dejlig famile hotel

Skrevet af Marianne Andersen
Antal Stjerner:

Pragtfuld hotel med et højt service niveau. Udemærket mad til pengene, der var noget for enhver smag. Mange solsenge, dog skal man stå tidligt op hvis man vil have de gode pladser ved poolen. Der var masser af underholdning, dog var der altid ro efter kl 23.00. Så alt i alt et rigtig fint hotel til en familie ferie.

Mayfair er det sikre valg

Skrevet af Folmer Zierau
Antal Stjerner:

Hotellet fungerede 100 pct., med god plads og gode senge, og vi oplevede ingen støj og uro. Personalet var smilende og venlig på en naturlig måde. Restauranten havde altid noget superlækkert blandt de mange retter, de 1.500 kr. pr. næse var godt givet ud. I hvert fald til 4 stjerner! Desuden: Aarhus Charter havde sørget for at danskerne boede væk fra den mere urolige ende (ved den store bar). Desuden fik vi ekstra service mht. mad ved ankomst og afrejse. Tak for en god ferie!

Bedre end på billederne...

Skrevet af Ole F. Laursen
Antal Stjerner:

Mayfair er et pragtfuldt hotel. Dejlige værelser, skønne pools og masser af solsenge... Var der med mini all inclusive og kan kun rose morgenmadsbuffeten. Spiste også aftensmad på hotellet 2 gange og det var også i top. Personalet var altid flinke og hjælpsomme hvis man havde brug for dem..... Kan helt sikkert godt finde på at vende tilbage til Mayfair på et senere tidspunkt.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker