Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Dejligt sted

Antal Stjerner:

Kan varmt anbefales. Dejlig og varierende all incl. Med noget for alle. Tema aften i den ene restaurant gør at der altid kan findes noget godt. God badestrand dog kan anbefales badesko da der er sten i vandet man ikke kan se og de slår hårdt pga bølgerne der altid er der. Bussen til Paphos holder lige uden for døren. Man skal dog være opmærksom på at ca 80% af gæsterne er østeuropæere og britter. Havde ingen problem med at få solstole kl 8 om morgenen og det var i uge 31

Stort hotel, uden larm

Antal Stjerner:

Vi har været på hotellet i 14 dage, og har virkelig nydt de forskellige muligheder der er for spisning på hotellet - lige fra pizza til gourmet bord tilberedt måltider. Hotellet er stort men efter et par dage så nyder man at det er delt op i forskellige afsnit og derved ikke føles stort alligevel. Dog skal det bemærkes at der er stor pres på solvogne ved både poolen og stranden. Såfremt hotellet er med i Århus Charter programmet for 2018, så kommer vi igen denne gang med et hold venner :-)

Dejligt hotel hvor intet manglede.

Antal Stjerner:

Vi var på Coral Beach sidste år. Det var en skøn ferie hvor intet manglede. Dejlige værelser, varieret mad til middag og aften. Morgenmaden var også overdådig. Vi var afsted hele familien...både store og små, alle fik deres ønsker indfriet. Ja, det er stort men det mærkes overhovedet ikke. Vi kan varmt anbefale det.

DET var ferien man ikke vil hjem fra!!

Antal Stjerner:

Vi var 2 par afsted i uge 41, og vi snakkede lidt om hjemmefra at det var lidt dyrt, men det var vores sommerferie, så vi skulle være sikre på at det hele var okay. Og det var det bestemt. Det skønneste hotel med fantastiske faciliteter, og skønt poolområde og lille lækker strand. Selvom det var et stort hotel, så virkede det slet ikke sådan, for det hele er delt ind i små haver og flere niveauer og terrasser, så det var rigtigt dejligt. Mad og drikke var også fint, flere restauranter, og varierende temaer,- og super service. Det var et fantastisk sted, og alle pengene værd. Vi kommer gerne igen. PS. giv lige de sidste penge og få fuld all-inclusive, det kan sagtens betale sig, selvom man er væk fra hotellet flere gange.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker