Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Paphos

Igen i år endte vi i Paphos og det var så det 6. besøg i den hyggelige by. Vi boede på "Andries Apartments" igen, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Der er hygge og en fantastisk god atmosfære på Andries. Byen Paphos er udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad 2017, men det var lidt tamt med arrangementer i den anledning, hvilket skuffede os lidt. Vi var ikke med på Århus Charters tilbudte udflugter, da vi gennem årene har set det hele mindst to gange, men ellers nød vi vores ferie på Cypern og kan helt klart anbefale Paphos og Andries.

Kefalos Beach / Cypern

Oktober 2016 boede vi en uge på Kefalos Beach, det var 5. gang vi var med Århus charter på Cypern, vi var noget skeptiske, for fire gange havde vi boet på et dejligt lille hotel 8 km fra Paphos, men dette hotel og Århus Charter havde sluttet deres samarbejde. Vi valgte Kefalos Beach , da dette hotel ligger ved vandet og vi blev bestemt ikke skuffede. Det er et stort hotel, men meget pænt , hyggeligt , grønt og frodigt. Har man ikke lyst til at deltage i de aktiviteter der af og til er rundt om poolen, er der gode muligheder for at trække længere væk til grønne områder og ned mod vandet. Vælger man all inclusive indtages alle måltider indendørs. Der er en pragtfuld sti fra hotellet og ind til Paphos by , hvor man kan gå eller cykle langs vandet og er i byen på 30 min. Jeep safari med Århus Charter kan anbefales, rigtig god tur, tur til Troodos bjergene er også spændende. Vi vender meget gerne tilbage til Kefalos Beach.

Cypern

Vi har boet både på Andries og Pagona, som vi syntes var udmærkede hoteller. Der er utrolig meget at se på Cypern. Når man bor i Pafos kan man GÅ til mange forskellige ruin områder, som vi syntes er meget spændende. Man kan tage på udflugt op Akamas halvøen, som er interessant med natur, klippe formationer, grotter og tilholdssted for Caretta-Caretta skilpadder. Der er også spændende i Trodos bjergene.

Å C er bare bedst.

jeg har rejst med Århus Charter mange mange og mest til mit elskede Cypern. Paphos by har alt hvad man hvad man har brug for ung eller ældre. Det har altid været helt fantastiske guider, som gør meget for at gøre sig synlig så man aldrig er i tvivl om hvor man skal henvende sig. Har forelsket mig i Andries og vendte tilbage igen og igen og altid med Århus Charter, de er bare de bedste

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker