Gratis parkering

All Inclusive Cypern

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores all inclusive rejser til Cypern.

Læs mere om All inclusive

Cypern - et ferieparadis i Middelhavet

Cypern er et utroligt populært ferieparadis i Middelhavet, der ligger godt 50 kilometer syd for Tyrkiet. Øen er meget græsk og tyrkisk inspireret og har en helt speciel kultur og stemning. Derfor rejser mange danskere hvert år til Cypern for at slappe af og nyde den seværdige ø. Derfor har vi her hos Århus Charter også et stort udvalg af rejser til øen med alt inkluderet. At rejse med All Inclusive er en meget nem rejseform, der giver dig frihed til at nyde ferien. Du skal nemlig ikke koncentrere dig om økonomi og mad. Hele din rejse er betalt på forhånd, og det er kun hvis du vil ud i det pulserende natteliv, shoppe i de spændende lokale butikker eller besøge en lokal restaurant, du skal have din pung op af lommen.

En rejse med alt inkluderet er særligt populære blandt børnefamilier. Det er fordi, det er så enkelt, og børn elsker at gå på opdagelse i de eksotiske buffeter, du finder på Cypern. Om eftermiddagen vil menuen på de fleste hoteller bestå af lækre snacks og dejlige kolde drikkevarer.

Bredt udvalg i all inclusive til Cypern

Vi har et bredt udvalg af All Inclusive rejser til Cypern. Bemærk derfor også, at der godt kan være stor forskel på kvaliteten af rejsen, alt afhængigt af, hvilket hotel du bor på. Der vil være forskel på udvalget af menuen samt inkluderede ting på et 3*, 4* og 5* hotel. Alt dette kan du læse meget mere om under de respektive hoteller.

Hvis du har lyst til at se hele udvalget af hoteller på til den eksotiske ferieø Cypern, anbefaler vi dig derfor at kigge nærmere under fanen hoteller. Hvis du ikke kan finde den information, du søger, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@aarhuscharter.dk

Telefon: 8620 2900

Du kan også altid kontakte os direkte i vores chat i venstre side af skærmen.

En anden stor rejsedestination i samme område er selvfølgelig Rhodos, hvor vi også tilbyder all inclusive på udvalgte hoteller. Se hotellerne her. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over rejsedestinationer med all inclusive, kan du se dem her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker