Gratis parkering

Rejseforedrag

- lad dig inspirere til din næste ferie

Rejseforedrag om Ithaca og Sivota d. 22/3-2018 KL. 12.00

 

Har du endnu ikke bestilt sommerens ferie, og drømmer du også om varme under sydlige himmelstrøg og god græsk stemning?

Deltag i et hyggeligt rejseforedrag, hvor Bettina Lyngsdal fra Århus Charter fortæller om Ithaca - et græsk eventyr og Sivota - Det Græske Caribien. Begge rejsemål er igen i år fra Aarhus Lufthavn på en flot morgenafgang hver lørdag fra midten af maj til og med efterårsferien (pause i august).

Ithaca er en af De Ioniske Øer og hjemsted for den græske sagnkonge Odysseus, en idyllisk og helt uspoleret ø, hvor der hersker en dejlig atmosfære af ægte græsk gæstfrihed! Hér er smukke byer langs kysten, og den lille charmerende hovedby Vathi, hvor Århus Charter holder til, er fyldt med en sjælden og autentisk charme.

Sivota på det græske fastland er smuk som et postkort med stemningsfyldte hyggelige tavernaer, caféer og små butikker. Strandene i området er helt spektakulære. Kombinationen af krystalklart hav, hvide sandbunde og den smukke frodige vegetation, betager enhver der besøger stedet. 

For dig som deltager i rejseforedraget, vil der være gode rejsetilbud ved nybooking af rejse til Ithaca og Sivota (kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft!). Lad dig denne aften inspirere til en rejse til Ithaca og Sivota - Århus Charters to fantastiske græske perler!

Vi håber at du har lyst til at deltage og du kan tilmelde dig her nedenunder. Tilmelding er efter princippet om ”først til mølle”. Rejseforedraget kan aflyses ved manglende tilslutning.

Vi ser frem til en rigtig hyggelig stund med fokus på den gode feriestemning!

Tilmelding her nedenfor

 


Tilmeld dig rejseforedraget hér:

 

 

Ved afmelding bedes I venligst skrive til os på foredrag@aarhuscharter.dk med navn, telefonnummer samt hvilket foredrag I er tilmedt.

Bestil et rejseforedrag med
Bettina Lyngsdal!

Kan du samle minimum 40 personer, tilbyder jeg at holde et inspirerende og GRATIS rejseforedrag i foreninger, organisationer, klubber, på arbejdspladser eller netop der, hvor du kunne se, at et rejseforedrag ville være et spændende indspark. Jeg tager med glæde ud og fortæller om Århus Charters flotte rejsemål. Rejseforedragets indhold tilrettelægges individuelt, og skræddersyes efter dit ønske. Har I lokalet samt AV-udstyr, sørger jeg for at give jer god inspiration til jeres næste rejse med Århus Charter.

For yderligere information venligst kontakt mig på bettina@aarhuscharter.dk eller telefon 8620 6632

Jeg ser frem til at se jer til et spændende rejseforedrag

Med venlig hilsen
Bettina LyngsdalMarselisborg Havnevej 36, st.
8000 Århus C
Telefon nr.: + 45 8620 2900
www.aarhuscharter.dk

Århus Charters rejseforedrag:

Torsdag d. 22/3 kl. 12.00
Århus Charters fødselsdag
Restaurant Martino
Rejseforedrag om Ithaca og Sivota
ved Bettina Lyngsdal
Tilmelding nødvendig