Gratis parkering

Rejseforedrag

- lad dig inspirere til din næste ferie

 

Vi har i øjeblikket ingen planlagte rejseforedrag, men følg gerne med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook, for at blive orienteret om hvornår vores næste inspirerende rejseforedrag afholdes. 

 

 

Bestil et rejseforedrag

Kan du samle minimum 40 personer, tilbyder Århus Charter at holde et inspirerende og GRATIS rejseforedrag i foreninger, organisationer, klubber, på arbejdspladser eller netop der, hvor du kunne se, at et rejseforedrag ville være et spændende indspark. Vi tager med glæde ud og fortæller om Århus Charters flotte rejsemål. Rejseforedragets indhold tilrettelægges individuelt, og skræddersyes efter dit ønske. Har I lokalet samt AV-udstyr, sørger vi for at give jer god inspiration til jeres næste rejse med Århus Charter.

For yderligere information venligst kontakt os på info@aarhuscharter.dk eller telefon 86 20 29 00

SEND OS EN FORESPØRGSEL PÅ ET REJSEFOREDRAG HÉR:

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker