Gratis parkering

Rejseforedrag

- lad dig inspirere til din næste ferie

Hyggeligt frokost-rejseforedrag
i hjertet af Aarhus!

Lad dig inspirere til en rejse til kærlighedsgudinden Afrodites Ø - Cypern. Deltag i vores hyggelige rejseforedrag i forbindelse med Verdensbilleder fredag den 1. juni kl. 11.00 i flotte rammer på A Hereford Beefstouw i Aarhus

Afrodite, den græske gudinde for kærlighed, er født på Cypern, og hendes tilnavn Kypris, har givet øen sit navn. Klimaet på Cypern er året rundt pragtfuldt, og øen er rig på muligheder uanset om man er til aktiv ferie, flotte strande, kultur, historie eller skøn gastronomi og vin. Pafos er med sin uspolerede middelhavscharme det ideelle udgangspunkt for ferien. Den øvre bydel har et livligt folkeliv med små kaffebarer, et lokalt frugt- og grøntmarked, gode tavernaer og butikker. Den nedre bydel er bygget op omkring den osmanniske borg ved den hyggelige havn og den dejlige promenade med palmer, caféer og restauranter med liv og en skøn atmosfære. Da Pafos er Cyperns gamle romerske hovedstad, findes mange af øens historiske mindesmærker her, hvilket har medført en placering på UNESCOs Verdensarvsliste, men byen er samtidig en moderne ferieby, hvor lokalbefolkningen lever side om side med de besøgende, det giver en livlig og afslappende feriestemning.

Rejseforedraget afholdes på Restaurant A Hereford Beefstouw i hjertet af Aarhus, fredag d. 1/6-2018 kl. 11.00. Der vil efter rejseforedraget være mulighed for at blive på restauranten og nyde en skøn frokostbøf med bagt kartoffel og fri salatbar til kun kr. 145,- ekskl. drikkevarer - venligst giv forhåndstilsagn ved tilmelding, da vi skal give restauratøren besked.

Vi håber at du har lyst til at deltage og blive insprireret til din næste rejse, og tilmelding er efter princippet om ”først til mølle”. Rejseforedraget kan aflyses ved manglende tilslutning.

Vi ser frem til en hyggelig stund med fokus på den gode feriestemning!

Tilmelding her nedenfor


Tilmeld dig rejseforedraget hér:

 

 

Ved afmelding bedes I venligst skrive til os på foredrag@aarhuscharter.dk med navn, telefonnummer samt hvilket foredrag I er tilmedt.

Bestil et rejseforedrag med
Bettina Lyngsdal!

Kan du samle minimum 40 personer, tilbyder jeg at holde et inspirerende og GRATIS rejseforedrag i foreninger, organisationer, klubber, på arbejdspladser eller netop der, hvor du kunne se, at et rejseforedrag ville være et spændende indspark. Jeg tager med glæde ud og fortæller om Århus Charters flotte rejsemål. Rejseforedragets indhold tilrettelægges individuelt, og skræddersyes efter dit ønske. Har I lokalet samt AV-udstyr, sørger jeg for at give jer god inspiration til jeres næste rejse med Århus Charter.

For yderligere information venligst kontakt mig på bettina@aarhuscharter.dk eller telefon 8620 6632

Århus Charters rejseforedrag:

Fredag d. 1/6-2018 kl. 11.00
Rejseforedrag om Cypern
ved Bettina Lyngsdal
A Hereford Beefstouw
Kannikegade, Aarhus

Lørdag d. 23/6-2018
Rejseforedrag om Cypern
ved Bettina Lyngsdal
Flyvestation Aalborg
Cypernveteranerne
LUKKET ARRANGEMENT