Gratis parkering

Århus Charter sætter rejser på højkant til AGF’s kampe

Århus Charter er ny strategisk samarbejdspartner med AGF, og hele Østjyllands rejsebureau bliver på flere fronter meget synlig i Ceres Park i forårssæsonen. Det vil ikke mindst AGF-fans nyde stor glæde af.

Kom til AGF’s kampe i Ceres Park og vind en rejse med Århus Charter. Det bliver en realitet for AGF-fans, der køber billet til forårets kampe. Allerede til forårspremieren mod FC København på søndag sætter hele Østjyllands rejsebureau en rejse for to til Cypern på højkant. Anledningen er, at Århus Charter er ny tribunesponsor i AGF, og Århus Charter-tribunen – tidligere D-tribunen - tages i brug for første gang.

"Vi har glædet os til at komme i gang med forårssæsonen og byde AGF’s fans velkommen på Århus Charter-tribunen. Vi markerer indvielsen af tribunen med en konkurrence om en rejse for to til vores populære rejsemål, Pafos på Cypern.  Vores danske guider vil stå ved indgangene og uddele lykkenumre, og alle, der deltager i konkurrencen på vores hjemmeside, er med i lodtrækningen om rejsen" fortæller bureauchef og medejer Henrik G. Jensen.

Tilskuer nr. 3 million og ’Årets fan’
Århus Charter tilbyder rejseoplevelser til spændende destinationer med flyafgang fra blandt andet Aarhus Lufthavn, hvor bureauets rejsende tilbydes gratis parkering. AGF’s kampe skal bruges til at skabe opmærksomhed omkring de forskellige rejsemuligheder, og derfor vil der i løbet af forårssæsonen blive udloddet yderligere to rejser.

"AGF er meget tæt at ramme tilskuer nr. 3 million på hjemmebane i Superligaen. Der mangler lige knap 30.000 tilskuere, og som en del af vores sponsorat udlodder vi en rejse for to, når tilskuer nr. 3. mio. går igennem tælleapparater.

Derudover vil vi senere på forårssæsonen sammen med AGF køre en konkurrence, hvor vi kårer ’Årets fan’, og her vil præmien også være en rejse for to personer" siger Henrik G. Jensen.

Hos AGF ser man frem til at aktivere Århus Charters sponsorat i forbindelse med forårets hjemmekampe.

"Vi står foran en spændende forårssæson, og vi håber allerede til vores første hjemmekamp mod FC København på søndag at se mange AGF-fans i Ceres Park.  Opbakningen kan forhåbentlig være med til at give os en sejr, og en enkelt AGF-fan kan også gå derfra med en rejse for to til Cypern. Rejserne, som Århus Charter udlodder i løbet af sæsonen, er med til at sætte lidt ekstra kolorit på vores hjemmekampe, og det er endnu en god grund til at se vores kampe i Ceres Park" siger adm. direktør Jacob Nielsen.   

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker