Gratis parkering

Returskatten øger rejselysten

 

Mange af de 17,3 mia. kroner, som Skat for få dage siden udbetalte til 3,3 mio. danskere, bliver omsat i charterrejser.

For mange danskere er der ingen fare for, at de penge, som forleden kom retur fra Skat kommer til at samle støv. De blev nemlig hurtigt omsat i charterrejser, da de tikkede ind på kontoen.

”Vores telefoner og vores online-bookingsystem har været rødglødende siden i tirsdags”, fortæller en travl Bureauchef hos Århus Charter, Henrik G. Jensen.

Efterspørgslen har været størst efter sommerrejser, men mange har også allerede bestilt rejser til den kommende vinter, hvor specielt Tenerife og Madeira altid er populære rejsemål.

Århus Charter åbnede for salget af den kommende vinters rejser på bureauets 28 års fødselsdag den 30. marts *). Dagen blev fejret på forskellig vis, bl.a. med en række gode rejsetilbud, som mange benyttede sig af med den bemærkning, at det var den forventede overskydende skat, som skulle finansiere rejsen.

 

Rift om nye rejsemål

”Vi har også med stor tilfredshed konstateret, at mange af Århus Charters gæster har valgt at bestille ferien på vores nyeste destinationer, blandt andet uspolerede Ithaca i det græske øhav, hvor jomfrurejsen d. 23 maj er så godt som udsolgt. Ligeledes er der blevet taget rigtig godt i mod vores anden sommernyhed, Lampedusa, som er en skøn perle, beliggende i det sydligste Italien”, fortæller Henrik G. Jensen.  

I gennemsnit har danskerne fået 5.329 kroner tilbage, og hvorfor mange har valgt at bruge pengene på rejser og oplevelser, har Henrik G. Jensen sit bud på.

”Selv om det egentligt er penge, som vi danskere selv har betalt for meget til Skat, så bliver man ekstra glad og mange måske også lidt overrasket, når man får dem tilbage. Lægger man dertil, at vi ikke længere taler om finanskrise og flere har et voksende rådighedsbeløb, så vælger mange, at det er nu der skal være råd til at bruge dem på at forkæle sig selv”, mener han.

Yderligere info: Kontakt Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller mail: hj@aarhuscharter.dk

 

*) Århus Charter blev etableret i 1988 af søstrene Jette Rantale og Ulla Stæt Andersen. Missionen var – og er stadig – at sætte gæsten i centrum og oprigtigt give gæsterne en god ferie med fokus på personlige og autentiske ferieoplevelser. Rejsebureauet blev i 2014 opkøbt af Primo Tours, men drives fortsat videre under det hidtidige brand. Århus Charter har domicil på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus. 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker