Gratis parkering

NYHED fra Århus Charter – SIVOTA – Det Græske Caribien
Bureauet præsenterer endnu et nyt flot græsk rejsemål fra Aarhus Lufthavn

SIVOTA – GRÆSK ATMOSFÆRE, SMUKT SCENERI, FLOTTE STRANDE OG KRYSTALKLART HAV

Sivota kaldes blandt grækerne for ”Det Græske Caribien”. Området er et af de mest smukke på det græske fastland med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer og en spektakulær frodig natur, der kendetegner området i det vestlige Grækenland. Man bliver som gæst intet mindre end betaget over den enestående skønhed, som Sivota har at byde på!

”Sivota er et helt fantastisk rejsemål, hvor vores gæster vil kunne feriere i de mest maleriske omgivelser. Alt foregår i et dejligt roligt tempo og man vil opleve en ægthed og gæstfrihed fra de lokale, noget vores gæster finder meget værdifuldt på deres ferie med Århus Charter, siger Bureauchef Henrik G. Jensen”.

Den hyggelige havn i Sivota er smuk som et postkort med stemningsfyldte hyggelige tavernaer, caféer, gode restauranter og små butikker. Nyd livet hér, omgivet af ægte græsk atmosfære, og til synet af små fisker- og lystbåde, der ligger fortøjet side om side langs kajen. Strandene i området er intet mindre end helt fantastiske; kombinationen af krystalklart hav, hvide sandbunde og den smukke frodige vegetation, giver en unik oplevelse. Strandene er aldrig overfyldte og indbyder til badning, snorkling, dykning eller en tur i kajak eller med egen lejet motorbåd, så uberørte strandområder i området kan udforskes i eget tempo.


”Vores gæster efterspørger til stadighed nye rejsemål, som er forholdsvis uberørte, hvilket er en af grundene til Århus Charters valg af netop Sivota” udtaler Bureauchef for Århus Charter, Henrik G. Jensen. Han fortsætter ”Vi har altid mange forespørgsler fra vores gæster på nye rejsemål fra vores gode lokale Aarhus Lufthavn, hvorfra vi har fløjet siden 1988. Mange af vores gæster kommer netop fra Østjylland, og vi er derfor rigtig glade for igen at kunne tilbyde et nyt rejsemål herfra, og det endda på en meget attraktiv flyvning lørdag morgen”. Århus Charter introducerede for et par måneder siden også den græske ø, Ithaca, som nyhed fra Aarhus Lufthavn.

ET OVERFLØDIGHEDSHORN AF FERIEOPLEVELSER

Oplevelserne i området er mange, og man kan udforske det meste ved at deltage i bureauets arrangerede udflugter. Programmet varierer sæsonen igennem og indeholder bl.a.; historisk udflugt til Korfu, bådtur til de to smukke øer Paxi og Antipaxos, guidede vandreture, aftentur til Parga, der er kendt for sine karakteristiske pastelfarvede huse eller hvad med et besøg på det imponerende Meteora-kloster, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Sivota kan som rejsemål imødekomme ethvert ønske om en god ferie, uanset om man som gæst er til flotte strande, ægte græsk miljø, kultur- og historie eller blot er livsnyder.

MED ÅRHUS CHARTER TIL SIVOTA

Århus Charters gæster flyver direkte til Preveza Lufthavn, hvor bureauets danske rejseledere byder velkommen og guider på bustransferen til Sivota, der tager ca. 1t 30 min. Hotellerne i området er placeret enten med vidunderlig udsigt, eller omkring byen. Århus Charter tilbyder deres gæster alt fra hoteller uden forplejning til hoteller med enten halv- eller helpension. 

Århus Charters premiereflyvning til Sivota er lørdag den 20. maj fra Aarhus Lufthavn, hvor bureauets gæster altid tilbydes GRATIS PARKERING. Der flyves til og med lørdag den 14. oktober 2017 (pause i august).

Læs mere om Sivota her: https://www.aarhuscharter.dk/rejsemaal/ithaca/sivota

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker