Gratis parkering

Århus Charter introducerer to græske nyheder i sommeren 2019 - Zakynthos og Kreta - direkte fra Aarhus Lufthavn

Århus Charter, hele Østjyllands foretrukne rejsebureau, introducerer fra næste sommer to efterspurgte græske nyheder for østjyderne; Zakynthos og Kreta med flyvninger hver søndag fra d. 5. maj til og med efterårsferien 2019, direkte fra Aarhus Lufthavn.

”Vi udvider igen vores engagement i Aarhus Lufthavn, da vi fra vores loyale gæster har haft stor efterspørgsel på, at udbyde endnu flere rejsemål direkte fra vores lokale lufthavn, og vi kommer nu vores gæster i møde, og udbyder rejser til to af vores populære græske rejsemål Zakynthos og Kreta fra sommeren 2019, direkte fra Aarhus Lufthavn”, siger Henrik G. Jensen, Bureauchef hos Århus Charter. ”Vi udvider vores kapacitet for sommeren 2019 med knap 40% fra Aarhus Lufthavn, så vi næste år sammenlagt sender ca. 30.000 af vores gæster mod sydens sol, direkte fra vores lokale lufthavn”. 

Zakynthos er en smuk og frodig ø med flotte sandstrande beliggende i Det Ioniske Hav, og er også kendt for sine havskildpadder. Øen indbyder med sin dejlige feriestemning til afslapning, smuk natur, fantastiske udsigter, god græsk mad, og dejlige hoteller, beliggende i de hyggelige feriebyer langs syd- og østkysten.

Kreta og Chania-området på den nordvestlige del af øen, er med sin alsidighed og et utal af muligheder for oplevelser, et rejsemål for gæsten i alle aldre, med flotte sandstrande og gode hoteller. Den smukke Chania by emmer af græsk feriestemning, i en smuk kulisse af venetianske bygninger og en hyggelig havn med autentiske græske butikker, tavernaer og kaffebarer.

”Der er i øjeblikket meget stor travlhed med bestilling af sommerrejser til 2019, da sommerprogrammet for næste år netop er offentliggjort. Vi ser igen en tendens til, at vores gæster ønsker at sikre sommerferien i god tid, og vi er derfor rigtig glade for, at kunne tilbyde vores østjyske gæster endnu flere af vores populære græske rejsemål direkte fra Aarhus Lufthavn”, udtaler Henrik G. Jensen.

Århus Charter har i over 30 år været hele Østjyllands foretrukne rejsebureau, og har siden deres start i 1988 budt deres gæster på personlige rejseoplevelser på bureauets velvalgte rejsemål, der udover Zakynthos og Kreta er Tenerife, Madeira, Fuerteventura, Gran Canaria, Cypern, Mallorca, Side, Rhodos, Ithaca og Sivota, og tilbyder i øvrigt alle deres gæster gratis parkering i Aarhus Lufthavn.

Gratis rejseforedrag om Zakynthos og Kreta i Aarhus

”I forbindelse med vores offentliggørelse af, at Zakynthos og Kreta fra sommeren 2019 udgår direkte fra Aarhus Lufthavn, tilbyder vi alle interesserede et hyggeligt og gratis rejseforedrag om de to øer”, slutter Henrik G. Jensen. 

Rejseforedraget finder sted i Aarhus d. 12. september kl. 18.30, hvor der blandt de fremmødte vil være mulighed for, at vinde en rejse til Kreta i 2019. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding skal ske på www.aarhuscharter.dk/rejseforedrag

 

Yderligere info:
Kontakt Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller mail
hj@aarhuscharter.dk

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker