Gratis parkering

ÅRHUS CHARTERS STORE CHARTERFEST i Hermans i Tivoli Friheden

- skøn græsk menu, levende musik, flot underholdning og rejseforedrag.

Glæd dig til ÅRHUS CHARTERS STORE CHARTERFEST, når hele Østjyllands foretrukne rejsebureau fejrer deres 30-års fødselsdag sammen med deres gæster i hyggelige og festlige rammer i Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus, onsdag d. 4. april 2018 kl. 18.30.

Med tanke for bureauets mange smukke rejsemål, er ÅRHUS CHARTERS STORE CHARTERFEST et hyggeligt og festligt indslag, hvor man for en stund kan lade tankerne gå til lunere himmelstrøg og lade den dejlige sydlandske stemning tage over! Aftenen er en unik helhedsoplevelse med en skøn 3 retters græsk menu, akkompagneret af smukke toner i form af levende græsk musik og sang. Bettina Lyngsdal fra Århus Charter vil i løbet af aftenen holde et inspirerende rejseforedrag, og aarhusianske Jacob Haugaard fuldender festen med sit dejlige musikalske bidrag – alt dette flot præsenteret af konferencier, Søren Dahl fra Café Hack – en rigtig Århus Charter aften, som bureauet altid har været kendetegnet ved ude på deres mange smukke rejsemål.

Bureauchef og medejer af Århus Charter Henrik G. Jensen uddyber ”Vi er oprigtig stolte af, at så mange gæster fortsat vælger at benytte os, som deres foretrukne rejsearrangør. Derfor synes vi også, at det er på sin plads, at fejre vores 30-års fødselsdag med bravur, netop sammen med vores gæster, der er så stor en del af Århus Charters historie”. 


Henrik Jensen fortsætter ”Hele personalet hos Århus Charter vil være til stede og glæder sig meget til, sammen med både kendte såvel som nye gæster, at fejre vores 30-års fødselsdag med en flot festaften. Udover god græsk mad og flot underholdning, vil der for de deltagende ligeledes være mulighed for at vinde en rejse for to – og vi glæder os til en rigtig festlig aften på ægte chartermanér”.


Køb billet til ÅRHUS CHARTERS STORE CHARTERFEST på bureauets hjemmeside https://www.aarhuscharter.dk/charterfest

 

Yderligere info:
Kontakt Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller mail: hj@aarhuscharter.dk

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker