Gratis parkering

Århus Charter tilbyder flere rejser fra Aalborg Lufthavn i 2018

Århus Charter, der for år tilbage havde fem sommerflyvninger direkte fra Aalborg Lufthavn, tilbyder nu igen deres nordjyske gæster hele fire sommerflyvninger fra maj 2018. Det for nordjyderne velkendte rejsemål Zakynthos forbliver på programmet, og derudover tilbyder Århus Charter nu også rejser direkte til de klassiske og eftertragtede rejsemål Kreta, Rhodos og Side i Tyrkiet.

Århus Charter har gennem de senere år haft rigtig mange henvendelser fra deres trofaste nordjyske gæster om igen at tilbyde rejser direkte fra Aalborg Lufthavn til skønne solsikre rejsemål omkring Middelhavet, og nordjyderne bliver nu hørt fra den kommende sommer! ”Vi har lyttet til vores nordjyske gæster, og er rigtig glade for, at det igen er lykkes os, at kunne udbyde de ønskede rejser fra Nordjylland og ser frem til igen at kunne øge vores engagement i Aalborg Lufthavn”, siger Bureauchef Henrik G. Jensen hos Århus Charter.

Det ustadige danske sommervejr for tredje år i træk, hjælper uden tvivl også rejselysten på vej til de efterhånden meget solhungrende danskere, og hos mange af bureauets gæster, der kom for sent i år til at kunne få pladser i højsæsonen, er tendensen i øjeblikket, at gæster der ikke igen vil opleve ikke at kunne komme afsted med familien under sydlige og solsikre himmelstrøg, bestiller nu – også rejser direkte ud af Aalborg Lufthavn. ”Derfor oplever vi en meget stor efterspørgsel på, at sommerferien i 2018 bliver sikret allerede nu”, siger Henrik G. Jensen og fortsætter ”Salget på sommerrejser ligger lige nu knap 25% højere end på tilsvarende tidspunkt sidste år, og det er vigtig både for vores gæster og for os, at gæsten kan få præcis det hotel, som matcher det, gæsten vil have, og det udvalg findes selvsagt bedst muligt i god tid, og gæster der bestiller netop nu får også fordel af vores bestil-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person i en begrænset periode” fortæller en travl Bureauchef.

Stor efterspørgsel på rejser fra Aalborg Lufthavn

Århus Charter kan til marts fejre 30-års jubilæum, og har siden deres start i 1988 budt deres gæster på personlige rejseoplevelser på bureauets velvalgte rejsemål; Tenerife, Madeira, Fuerteventura, Cypern, Sivota, Mallorca, Ithaca, Zakynthos, Kreta, Rhodos og Side.
”Vi har med stor tilfredshed kunnet konstatere, at mange af Århus Charters nordjyske gæster virkelig værdsætter vores valg om igen at flyve direkte ud af Aalborg Lufthavn, og det er vi rigtig glade for, da vi kan se salget af rejser netop herfra til sommeren 2018 allerede er overvældende”, slutter Henrik G. Jensen.

 

Yderligere info:
Kontakt Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller mail
hj@aarhuscharter.dk

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker