Gratis parkering

Aarhus, d. 3. juni 2020

Århus Charter sørger for sommer på Island og Færøerne

Sommeren giver ikke mulighed for rejser til de traditionelle charterdestinationer, men hos Århus Charter bliver der tænkt i nye muligheder for de mange rejsende, der vælger det østjyske bureau år efter år. Naturskønne, nordiske destinationer som Island og Færøerne til fornuftige priser giver chancen for en rejseoplevelse, hvor du stadig følger myndighedernes anvisninger.

De fleste danskere har nok allerede skudt en hvid pil efter charterrejsen denne sommer, men Århus Charter har tænkt sig at gøre så meget som muligt for sine gæster, mens der stadig leves op til Udenrigsministeriets rejsevejledning om sikre og trygge rejsemål. Den kategori hører Island og Færøerne under, som traditionelt også står på ønskelisten hos mange danske rejsende.

- Sommeren i år bliver meget anderledes end vi er vant til for et rejsebureau som os, men vi har valgt at se på charterrejsen med nye briller, så vi kan levere nye rejsemål, mens vi stadig lever op til vores sædvanlige høje kvalitet og med danske rejseledere lokalt til stede for vores gæster. Derfor er vores blik faldet på disse smukke øer i Nordatlanten, hvor kvaliteten altid er i top på hotellerne, og hvor der venter spektakulær natur, fortæller Bureauchef Henrik G. Jensen, som også glæder sig over, at samarbejdspartneren Atlantic Airways hurtigt kunne indgå i et samarbejde om de nye flyvninger.

 - Det er rigtig positivt, at vi kan holde gang i hjulene på denne måde, og det glæder mig selvfølgelig, at vi kan give vore mange loyale gæster mulighed for alligevel at komme på sommerferie på steder, som rigtigt mange har drømt om at opleve, men hvor prisen tidligere måske har afskrækket flere. I første omgang vil tilbuddet blive sendt ud til alle de gæster, der har fået annulleret deres sommerferie, men efterfølgende vil alle naturligvis få lejlighed til at købe en charterferie med ekstraordinære oplevelser. 

Fantastisk natur
De store vidder og kontrastfyldte landskaber på øerne fyldt med store oplevelser, og seværdighederne står nærmest i kø, som for eksempel på Island, hvor nationalparken Thingvellir, hvor to kontinenter mødes, det imponerende vandfald Gullfos, spektakulære gejsere, hvalsafari og så tilbyder hovedstaden Reykjavik absolut også mange oplevelser med blandt andet en gastronomisk scene, der holder internationalt niveau. 

Det samme kan siges om Færøerne, der består af hele 18 øer, og som også tilbyder store unikke oplevelser. National Geographic Traveler har kåret Færøerne som verdens bedste ø-destination

Tryghed og lokale oplevelser
Århus Charters danske rejseledere vil være til stede på rejsemålene, ligesom de på normal vis er på de sydeuropæiske destinationer. Udover at gæsterne kan få hjælp af praktisk og informativ karat, vil de også tilbyde både sociale arrangementer og spændende udflugter med dansktalende guide ombord.

- Jeg ser frem til, at vi kan vise disse nyheder for vores gæster, som begge har så høj kvalitet på natur, oplevelser, gastronomi og ikke mindst en utrolig gæstfri befolkning. Det er rigtig gode alternativer til vores sædvanlige program, og vi er hurtigt lykkedes med at finde et godt og varieret udbud af hoteller primært omkring de større byer Torshavn og Reykjavik. Vores gæsters sikkerhed og tryghed er altid vores højeste prioritet, og det får vi i den grad på Island og Færøerne, der har taget godt hånd om den specielle situation vi står i, og er helt klar til at tage i mod gæster og stolt vise dem hvad rejsemålene byder på, siger Henrik G. Jensen, som også tager sig godt af de gæster, der vælger ikke at finde kufferten frem denne sommer.

- De nye sommerdestinationer skal ses som en rigtig god mulighed til de gæster, der ikke har lyst til at aflyse deres sommerferie, men i Århus Charter tilbyder vi selvfølgelig også vores gæster at få refunderet deres rejse – enten som kontant tilbagebetaling eller på et rejsegavekort, hvor de ekstraordinært får 10% ekstra oven i det indbetalte beløb. Det tager rigtig mange imod, men flere vælger også at udskyde deres rejse til senere på året eller til 2021, slutter Henrik G. Jensen.

Fakta:
Der er afrejse til Færøerne og Island fra Billund Lufthavn med Atlantic Airways hver søndag fra d. 28 juni 2020.

 Århus Charter har siden 1988 været Østjyllands foretrukne rejsebureau og vundet titlen som Danmarks Bedste Charterarrangør hele syv gange, deriblandt de seneste to år i træk. Selskabet har traditionelt rejsemål omkring Middelhavet, og tilbyder både klassiske charterrejsemål og unikke autentiske perler. 

Rejsebureauet har fokus på kvalitet, tryghed og dansk service og benytter udelukkende dansktalende flyselskaber og danske rejseledere. Århus Charters rejsecafé er beliggende på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus.  

 

Yderligere info: 
Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller mail hj@aarhuscharter.dk

 

Vandfaldet ved Gásefaur på Færøerne

 

Gejser på Island

 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker