Gratis parkering

Århus Charter melder om stor efterspørgsel på sommerrejser

Med tre meget ustabile danske somre i bagagen, hvor grå himmel, blæst og regn nærmest har forpestet danskernes sommerferie, får mange gæster hos Århus Charter til allerede nu at sikre sig sommerferien under lune og solsikre himmelstrøg ved Middelhavet i 2018.

 

Århus Charter oplever en stadig stigning i og meget stor interesse for køb af deres sommerrejser til 2018, da det danske sommervejr for tredje år i træk mildest talt har skuffet. Det ustadige danske sommervejr hjælper uden tvivl rejselysten på vej til de efterhånden meget solhungrende danskere, og med flere somre i bagagen, hvor flere af bureauets gæster er kommet for sent til at kunne få pladser i højsæsonen, er tendensen i øjeblikket, at gæster der ikke igen vil opleve ikke at kunne komme afsted med familien under sydlige og solsikre himmelstrøg, bestiller nu. ”Derfor oplever vi en meget stor efterspørgsel på, at sommerferien i 2018 bliver sikret allerede nu”, siger Bureauchef Henrik G. Jensen hos Århus Charter.

 

”Vi har sommeren igennem haft gæster, der har ringet forgæves for at sikre sig sommerferien i år. Det har betydet, at vi nu ser en tendens til, at mange gæster allerede har lagt en bestilling ind på sommerferien til næste år, da de ikke længere tør satse på det danske sommervejr. En ny tendens vi ligeledes har bemærket er, at flere af vores gæster, der har været ude at rejse med os i sommer, netop under deres ferie i år, har ringet hjem til os og bestilt samme hotel i samme uge til næste år, for simpelthen at sikre sig pladserne”, siger Henrik G. Jensen, og han fortsætter ”Salget på sommerrejser ligger lige nu knap 25% højere end på tilsvarende tidspunkt sidste år, og det er vigtig både for vores gæster og os, at gæsten kan få præcis det hotel, som matcher det, gæsten vil have, og det udvalg findes selvsagt bedst muligt i god tid, og gæster der bestiller netop nu får også fordel af vores bestil-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person i en begrænset periode” fortæller en travl Bureauchef.

 

Rift om nye rejsemål fra Aarhus Lufthavn

Århus Charter kan til marts fejre 30-års jubilæum, som hele Østjyllands rejsebureau, der siden deres start i 1988 har budt deres gæster på personlige rejseoplevelser på bureauets velvalgte rejsemål. Ud over rejser til Tenerife, Madeira, Fuerteventura, Cypern, Zakynthos, Mallorca, Side, Rhodos og Kreta, har
Århus Charters to græske nyheder fra Aarhus Lufthavn til den uspolerede ø, Ithaca samt Det græske Caribien, Sivota, været en stor succes ”Vi har med stor tilfredshed kunnet konstatere, at mange af vores gæster virkelig har værdsat vores valg af nye græske rejsemål, og det er vi rigtig glade for, da vi kan se salget af rejser til begge rejsemål fra Aarhus Lufthavn også i 2018 er stigende”, fortsætter Henrik G. Jensen. 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker