Gratis parkering

Århus Charter kan fejre 25-års jubilæum med rejser fra Aarhus til Pafos på Cypern

- Pafos Europæisk Kulturhovedstad i 2017

 

Pafos på Cypern er sammen med Aarhus udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017, og dette sker samtidig med, at Århus Charter kan fejre sit 25 års jubilæum med direkte flyvninger fra Aarhus til Pafos.

For bureauets gæster vil dette være en enestående mulighed for, at få endnu flere unikke oplevelser, når de i den kommende sæson besøger Pafos. Byen, der er Cyperns romerske hovedstad, byder på et utal af spændende og velbevarede historiske attraktioner, og mestrer samtidig kunsten, at være en moderne ferieby. Gæsterne kan forvente et sandt overflødighedshorn af kulturelle oplevelser under Pafos som Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvis tre hovedtemaer er Myte & Religion, Verdensrejsende samt Stadier af Fremtiden.

”Vi oplever ekstra stor efterspørgsel på rejser til netop Pafos i 2017, og på nuværende tidspunkt er der solgt over 30% flere rejser dertil end på samme tidspunkt sidste år” udtaler Bureauchef hos Århus Charter, Henrik G. Jensen.

 

KulturCharter med Århus Charter i Pafos
Gennem sæson 2017 vil Pafos som Europæisk Kulturhovedstad byde på et utal af spændende kulturelle oplevelser, hvoraf nogle vil indgå i Århus Charters udflugtsprogram. Som gæst med Århus Charter i Pafos er der rig mulighed for, at kombinere guidede ture med oplevelser på egen hånd. Bureauet har siden foråret 2015 tilbudt deres eget koncept, KulturCharter, hvor det er muligt for gæsterne, at forene det bedste fra to verdener; at kombinere afslapning i solen med historie, natur, kultur og gastronomi – så gæsten kan koncentrere sig om det vigtigste ved ferien; sammen at nyde den mest dyrebare tid på året.

Vælger du at rejse som KulturChartergæst, skræddersys og planlægges dine oplevelser inden afrejsen enten via telefon eller på Århus Charters kontor på Marselisborg Havnevej sammen med Bettina Lyngsdal, der er Århus Charters OplevelsesGuide, og med sin mangeårige erfaring kender til nogle af de gemte perler på øen. Sammen planlægges et oplevelsesprogram specifikt ud fra gæstens ønsker og interesser for at gøre ferien helt unik. I år vil der ligeledes blive oplyst om spændende arrangementer netop den uge gæsten besøger Pafos, som hører under Pafos Europæisk Kulturhovedstad. Bettina Lyngsdal afholder et GRATIS rejseforedrag i Aarhus Lufthavn om Pafos mandag den 13. februar kl. 18.30, tilmelding kan ske direkte på bureauets hjemmeside https://www.aarhuscharter.dk/rejseforedrag

 

Festlig 25 års jubilæumsafgang fra Aarhus Lufthavn

Århus Charters første tur til Pafos i 2017 er lørdag den 6. maj, og Bureauchef, Henrik G. Jensen lover, at bureauets gæster på årets første jubilæumsflyvning direkte fra Aarhus til Pafos vil blive sendt afsted under diverse festligheder i lufthavnen. Århus Charter flyver til Pafos til og med lørdag den 28. oktober (pause i august), og deres gæster tilbydes altid GRATIS PARKERING i Aarhus Lufthavn.  

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker