Gratis parkering

Århus Charter flytter fra Lille Torv til Marselisborg Lystbådehavn, og inviterer til flyttesalg tirsdag d. 9. december på Lille Torv 2.

Efter 26 år i butikken på Lille Torv 2, flytter Århus Charter i den kommende weekend til en ny adresse på Marselisborg Lystbådehavn. Men inden da, vil det lokale rejsebureau gerne takke de mange, der over tid har været forbi Lille Torv for at købe deres charterrejse, eller blot for at kigge, hvad der var på ”hylderne”.

Det gør de ved et kæmpe timesalg af ferierejser, som sælges til de, der kigger inden for på Lille Torv 2 tirsdag den 9. december – og kun denne dag. Hver time i tidsrummet fra kl. 10 til kl. 18 udbydes et stort antal rejser til blot 1.988 kr. – altså identisk med det samme år, som dørene blev slået op for første gang. Det er tale om kvalitetsrejser med besparelser på op til 3.700 kr. pr. rejse.

Der kommer helt sikkert run på

”Vi forventer at der for alvor kommer run på fra morgenen med lange køer uden for vores butik. For der virkelig tale om attraktive rejser til meget billige priser. Dertil kommer at alle, der besøger os på dagen, får et rejsegavekort på 500 kr., og deltager i   konkurrencen om en rejse for 2 til Maldiverne med afrejse d. 14. januar 2015 i 14 dage i en Sunrise Villa inkl. 1/2 pension. Sidstnævnte repræsenterer en værdi på ikke mindre end 34.000 kr.”.

Det fortæller Henrik Jensen. Han er daglig leder af Århus Charter, som med disse timepriser for alvor sætter følelser og minder om en svunden tid – og svundne priser – på spil for rejselystne charterturister i Aarhus og omegn.  

Henrik Jensen understreger, at alle køtilbuddene gælder for nybookinger, og at de kun kan købes ved personlig henvendelse i butikken på Lille Torv 2 fra kl. 10-18 tirsdag den 9. december.

Kun gældende på dagen

”Tilbuddene er kun gældende på dagen, og kun så længe, der er ledige pladser. Vi er naturligvis nødt til at tage forbehold for udsolgte rejser, men det er ikke sådan at vi kun har en enkelt eller to ledige pladser på de attraktive rejser”, fortæller Henrik Jensen.  

Alle priser er pr. person i 1 uge og er ekskl. tillæg. Derudover er det en betingelse, at køber selv deltager på rejsen.

F.s.v. angår gavekortene, udleveres der i butikken max. 1 stk. gavekort pr. person. Gavekortet er personligt og kan benyttes til nybookinger – dog kan de ikke benyttes til flyttesalgstilbuddene. 

Vinderen af rejsen til Maldiverne offentliggøres onsdag d. 10. december. Vinderen får direkte besked, ligesom det også offentliggøres på www.aarhuscharter/flyttesalg, hvor man i øvrigt kan læse mere om de attraktive timesalgstilbud.

 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker