Gratis parkering

Århus Charter inviterer til fødselsdag

Århus Charter fylder 28 år d. 30 marts 2016, og inviterer i den anledning på kagemand og kaffe i den flotte rejsecafé på Marselisborg Lystbådehavn.

Århus Charter har i snart 28 år sendt ferielystne danskere på charterferie. Det gør de stadig i stor stil.

Førstkommende onsdag i tidsrummet kl. 10-18 vil rejsebureauet derfor gerne fejre 28 års fødselsdag med både velkendte såvel som nye besøgende på domicilen på Marselisborg Lystbådehavn. Dagen igennem vil der blive serveret kagemand og kaffe til de besøgende, ligesom der vil være aktiviteter og gode rejsetilbud.

Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen uddyber: ”Vi har siden 1988, i nu 28 år, været begunstiget af tusindevis af gæster, som har lagt ansvaret for deres dyrebare ferietid i vores hænder. Vi er oprigtig stolte af så mange gæster, fortsat vælger at benytte os som deres foretrukne rejsearrangør. Derfor har vi, udover kagemand og kaffe, fundet rigtig gode fødselsdagstilbud frem på dagen, som kun kan bestilles d. 30 marts.”

Udover rejsetilbuddene, har man også mulighed for at vinde en rejse for to personer til Cypern, ved at prøve lykken i butikken på dagen.

Gratis rejseforedrag

”Vi håber, at de mange besøgende på dagen vil føle sig inspireret til deres næste charterferie i vores rejsecafé. Skulle dette ikke være nok, så afholder vi to gratis rejseforedrag i løbet af dagen for interesserede. Rejseforedragene vil primært handle om vores Danmarkspremierer og sommernyheder; Ithaca i Grækenland og Lampedusa i Italien, samt vores afgange lokalt fra Aarhus Lufthavn. Specielt til Ithaca skal man ikke vente længe med at bestille sommerrejsen, selve jomfrurejsen d. 23 maj 2016 er kun 3 pladser fra at være udsolgt”, pointerer Henrik G. Jensen.

Rejseforedragene afholdes kl. 12.30 og kl. 15.00, og det anbefales at møde op i god tid, da pladserne er begrænsede og først til mølle.

Vintersalget åbnes – Spar netop nu kr. 1.000,- på vinterrejsen

Vil man gerne sikre sig favorithotellet på vinterrejsen i den kommende sæson 2017 er der godt nyt. På fødselsdagen d. 30 marts åbnes nemlig for salget af disse, og det endda med en bestil-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person.

Århus Charters erfarne rejseeksperter vil dagen igennem være til rådighed til feriesnakke  og rådgivning. 

”Vi glæder os til at hilse på alle besøgende på dagen, og vi er til rådighed for at hjælpe med at finde den helt rigtige charterferie blandt de mange unikke fødselsdagstilbud. Derudover er der jo mulighed for at vinde en rejse for 2 blandt alle der besøger os på dagen, komme til gratis rejseforedrag og få lidt til ganen – så der er alt mulig grund til at kigge forbi”,  slutter Henrik G. Jensen.

De mange gode fødselsdagstilbud, som kun er gældende til Århus Charters fødselsdag d. 30 marts 2016, kan fra d. 29/3-16 findes via linket: http://www.aarhuscharter.dk/fodselsdag

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker