Gratis parkering

Århus Charter inviterer kendte såvel som nye gæster indenfor

 

På onsdag d. 17. august 2016 fra kl. 10 - 18 inviterer Århus Charter indenfor i deres flotte domicil på Marselisborg Lystbådehavn til en hyggelig rejsedag med to gratis rejseforedrag, sjove konkurrencer bl.a. aution på rejser samt mange flotte rejsetilbud til både her og nu, til vinter samt til sommeren 2017.

Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen udtaler: "Vi har siden 1988 været begunstiget af tusindvis af gæster, som har lagt ansvaret for deres dyrebare ferietid i vores hænder. Vi er oprigtig stolte af, at så mange gæster fortsat vælger at benytte os som deres foretrukne rejsearrangør. Derfor synes vi det i sig selv er en god anledning til, at åbne dørene for en festlig dag, for kendte såvel som nye gæster, og vi har fundet rigtig mange gode rejsetilbud frem på dagen, som kun kan bestilles netop d. 17. august."

 

Sommerrejser 2017 samt to gratis rejseforedrag.

"Vi håber, at de mange besøgende på dagen vil føle sig inspireret til deres næste charterferie i vores rejsecafé. Vi har helt unikke tilbud på rejser hele dagen - både for dem som gerne vil afsted her og nu, til vinter eller til næste sommer 2017, hvor vi er smugstartet med hotelnyheder samt et udvalg af vores sommerrejser, hvor der gives kr. 1.000,- pr. person i bestil-tidlig rabat. Skulle dette ikke være nok, så afholder vi to inspirerende rejseforedrag i løbet af dagen. Første rejseforedrag kl. 14:00 vil omhandle vores to flotte vinterrejsemål, Tenerife og Madeira, som beflyves direkte fra Aarhus Lufthavn fra medio december 2016. Andet rejseforedrag kl. 16:30 omhandler en flot præsentation af "Paradis på Jord", Maldiverne, hvortil der flyves direkte fra Billund Lufthavn med halveret rejsetid", siger Henrik G. Jensen.

Det anbefales at møde op i god tid til rejseforedragene, da pladserne er begrænsede og først til mølle.

 

Sidste chance for at spare kl. 1.000,- på vinterrejsen samt aution på rejser

Vil man gerne sikre sig yndlingshotellet på vinterrejsen i den kommende sæson 2017 er det på dagen sidste chance for at opnå bureauets bestil-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person. Derudover afholdes der auktion på rejser henholdsvis kl. 12:30 og 17:30.

"Vi glæder os til at hilse på alle besøgende på dagen, og vi er til rådighed for at hjælpe med at finde den helt rigtige charterferie blandt de mange unikke tilbud. Derudover er der jo mulighed for at købe en rejse på en af vores auktioner samt at vinde et rejsegavekort på kr. 5.000,- blandt alle der besøger os på dagen, så der er alt mulig grund til at kigge forbi", slutter Henrik G. Jensen.

De mange flotte tilbud, er kun gældende til Århus Charters arrangement d. 17. august 2016, og kan fra d. 16/8-16 findes via linket: http://www.aarhuscharter.dk/august-udsalg

 

Yderligere info:

Kontakt Bureauchef og medejer Henrik G. Jensen på tlf. 2679 0873 eller på mail: hj@aarhuscharter.dk

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker