Gratis parkering

Åbent hus hos Århus Charter

Århus Charter fejre flytningen til Marselisborg Lystbådehavn med et Åbent Hus arrangement førstkommende onsdag.

Århus Charter har i mere end et kvart århunderede haft domicil på Lille Torv i Aarhus. Det har de ikke længere. I december måned sidste år rykkede det lokale charterrejsebureau teltpælene op og flyttede til mere feriestemte omgivelser på Marselisborg Lystbådehavn.

Nu er alt kommet på plads, og det vil bureauet gerne fejre med et Åbent Hus arrangement førstkommende onsdag i tidsrummet kl. 10 -19.

Bureauchef Henrik G. Jensen fortæller: "Efter flytningen, og en forrygende travlhed med salg af rejser her i sommermånederne, er vi nu kommet op til overfladen igen og er klar til at vise vores nyrenoverede lokaler frem for nye og tidligere gæster hos Århus Charter".

"Det har vi valgt at gøre ved et Åbent Hus arrangement på onsdag den 19. august, hvor vi samtidig åbner salget for et udvalg af vores sommerrejsemål for 2016. Vi har helt unikke tilbud på rejser hele dagen - både for dem, som gerne vil afsted nu, til vinter eller til næste sommer. Alle, der besøger os på dagen, har mulighed for at vinde en rejse for to personer, som bliver udtrukket den 20. august blandt alle, der har besøgt os til Åbent Hus arrangementet. Desuden udlodder vi en række rejsegavekort, som kan vindes ved at indtaste et lykkenummer og med det samme se, om man har vundet", siger Henrik G. Jensen

Sydlandsk feriestemning

Han nævner, at Århus Charter er rigtig glade for at være flyttet ned til Marselisborg Lystbådehavn, men at der også har været enkelte, som ikke har kunnet finde bureauet på havnen.

"Det er klart, at der er en mere sydlandsk feriestemning på lystbådehavnen, end der var oppe i midtbyen. Folk lader sig inspirere og har lettere ved at komme i feriestemning, når de kommer herned. Men desværre har vi oplevet at nogle få gæster ikke har kunnet finde os efter flytningen fra Lille Torv, så derfor er der nu en oplagt mulighed for at besøge os på Marselisborg Lystbådehavn, deltage i vores konkurrencer, få del i vores mange tilbud og hilse på vores erfarne rejseeksperter, som naturligvis byder på lidt godt til ganen", pointerer Henrik G. Jensen.

Spar netop nu 1.000 kr. på vinterrejsen

Hvis man gerne vil afsted på en charterrejse til vinter, er netop den 19. august sidste chance for at få en book-tidlig rabat på 1.000 kr. pr. person

De mange gode tilbud til Århus Charters Åbent Hus arrangement kan man finde på linket 
http://aarhuscharter.dk/aabenthus

 

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker