Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

Vinterrejser

Vil du væk fra det trælse vintervejr og afsted til sydens sol, palmer og lækre sandstrande? Så er du kommet til det rette sted. Hos Århus Charter har vi vinterrejser til oplevelsesrige rejsemål som Madeira, Tenerife og Porto Sant, hvor du lige nu sparer kr. 1.000,- pr. person. (Rabatten gælder i en begrænset periode)

Direkte fra Aarhus Lufthavn:

TENERIFE hver lørdag
MADEIRA hver søndag

SPAR kr. 1.000,- pr. person i Bestil-tidlig rabat (Udløber d. 23/9-2020 kl. 23.59)

Direkte fra Billund Lufthavn:

PORTO SANTO hver fredag

SPAR kr. 1.000,- pr. person i NYHEDSRABAT (Gælder i en begrænset periode)

Nøje udvalgte vinterdestinationer

Hos Århus Charter har vi nøje udvalgt vores vinterrejsemål. Vi udbyder vinterrejser til følgende rejsemål:

Tenerife
Tenerife er en rigtig populær rejsedestination hele året rundt. Temperaturen i vintermånederne er dog også yderst behagelig og ligger på lige omkring 30 grader, og derfor er det et fantastisk rejsemål for dig, der ønsker at rejse om vinteren. Den spanske ø, der ligger ud for Afrikas vestkyst, er rig på badevnlige sandstrande, der ligger ud til Atlanterhavet. Det helt store fænomen på Tenerife er den kendte vulkan Pico del Teide, der er ikke mindre end 3718 meter høj. Området omkring vulkanen er nu omdannet til en flot nationalpark, hvor det er muligt at komme op med guidede turer. 

Madeira
Madeira er en anden af danskernes foretrukne vinterdestinationer. Madeira er en skøn portugisisk ø med en fantastisk flot og frodig natur. Ud over den flotte natur, byder øen også på dejlig lunt badevand. Øen byder på et flot planteliv, spændende seværdigheder og et livligt aftenliv. Er du til golf findes der et par rigtig gode golfbaner på Madeira.

Porto Santo
Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke og rene Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø, med en uspoleret natur, golde bjerge, smukke gyldne og langstrakte sandstrande og en venlig og imødekommende befolkning. 

Få fornyet energi med en vinterrejse i 2020/21

Det bliver mere og mere populært at holde ferie i vinterhalvåret. Det skyldes primært længslen efter at komme væk fra det triste, kolde og mørke vintervejr, der er i Danmark. Det er mørkt, når vi står op og mørkt, når vi kommer hjem fra arbejdet. Derfor vælger rigtig mange at ligge ferien i vinteren for at komme sydpå og få fornyet energi. Mange tror dog, at man skal om på den anden side af Jorden for at finde en destination med et behageligt klima, men faktisk behøver man ikke at tage længere end til eksempelvis Tenerife. 

Ønsker du at slappe helt af og få ladet batterierne 100% op, anbefaler vi at vælge et af vores all inclusive hoteller. Her er både flybilletten og måltiderne inkluderet i prisen, og du skal derfor ikke bruge energi på andet end at slappe helt af og nyde ferien i fulde drag. 

Ønsker du at komme væk fra det kedelige danske vintervejr? Så bestil vinterejsen allerede nu.

Find den rigtige vinterrejse

Det er nemt og hurtigt at bestille din vinterrejse her hos Århus Charter. Dog anbefaler vi alligevel, at du tager stilling til et par enkelte ting, så det bliver den helt rette rejse, du kommer afsted på. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken destination du gerne vil rejse til. Er du til sandstrand, anbefaler vi at du vælger en destination som Tenerife. Er du til unik natur og store oplevelser er Madeira og Porto Santo et oplagt valg. Det er vigtigt, at du sætte nogle krav op, så du kommer det rette sted. 

Når du har fundet dit rejsemål, skal du beslutte dig for, hvornår du gerne vil rejse. Du skal også finde den lufthavn, du gerne vil rejse fra. Når du finder rejsen og lufthavnen, bliver det nemt for dig lynhurtigt at finde et hotel, hvor der er ledigt i den givne periode. 

Nu skal du finde det hotel, du gerne vil holde din ferie på. Her det ligesom med destinationen vigtigt at gøre op med dig selv, hvilke krav du har til hotellet. Der er ikke noget ved at holde ferie et forkert sted. Måske vil du gerne have pool, fitnesscenter eller noget helt tredje. Måske ønsker du blot en seng. Det er vigtigt, at du bestemmer dig for dette, inden du bestiller rejsen.

Nu har du sat rammerne for din nye rejse, og du er nu klar til at bestille.

SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker