Gratis parkering

Tilbudsrejser

Leder du efter en billig rejse? Så tag et kig her!

Her ser du alle Århus Charters tilbudsrejser og restpladser. Det er stedet, hvor du har mulighed for at gøre en god handel!

På siden har vi samlet alle vores mange forskellige tilbud, så du har mulighed for frit at vælge mellem rejsedestination og rejsedato. Tilbudsrejser er et godt alternativ til den almindelige rejse, da der altid er penge at spare – ofte rigtig mange penge. 

Læs mere

Hvordan vælger jeg den rette tilbudsrejse?

Vores rejsetilbud er allerede sammensat af andre kunder, og datoen er derfor også fastsat. Når du skal finde den perfekte afbudsrejse, til dig og dine rejsepartnere, er det vigtigt, at du er fleksibel og åben overfor nye oplevelser.
Når du skal beslutte dig for, hvilken afbudsrejse du skal vælge, kan du gå flere veje for at nå godt i mål.

  • Gør som du plejer: 

Måske du har fundet et land, et område eller en helt specifik strand og hotel, som du rejser til hvert år? Eller måske bare en destination, som du gerne vil afsted til igen? Hvis det er tilfældet, så brug lidt tid på først at bestemme dig for, hvad der er det vigtigste på din rejsen. Er det hotellet, destinationen, prisen, rejsedatoen eller noget helt andet? Da rejsen er sammensat af en helt anden familie, vil du ikke altid både kunne få opfyldt den ønskede rejsedestination og dit yndlingshotel. Derfor er det en god idé først at gøre sig klart, hvad man ikke vil gå på kompromis med. 

  • Prøv noget nyt:

Er du mere fristet til at prøve noget helt nyt? Og er du åben overfor både nye rejsedestinationer og hoteller? Så kan du let spare mange penge på din tilbudsrejse og samtidig få mulighed for at opleve et helt nyt land. Start derfor din udvælgelsesproces med at sortere efter dit minimumskrav på rejsen, hvis du har et?
Et minimumskrav kan for eksempel være, at du vil rejse en bestemt dato, hvilket er tilfældet for mange. Hvis det er det, så start igen med at sortere i vores mange tilbudsrejser efter den dato, du gerne vil rejse afsted. Har du et andet krav, så tag udgangspunkt i det fra starten.

Hiv stikket ud med en tilbudsrejse

Vil du gerne væk fra hverdagens stress og jag, så er en tilbudsrejse fra Århus Charter et oplagt valg for dig. Med en tilbudsrejse er det nemlig muligt for dig at komme afsted her og nu, da der er kort tid til afrejsedato på mange af rejserne. Du har altså mulighed for at af sted med det samme. Ønsker du en lidt længere frist til afrejsedato, har vi også tilbudsrejser med lidt længere til afrejsen.

Vi har hos Århus charter et stort udvalg i tilbudsrejser, og vi har rejser til mange forskellige priser og til mange forskellige destinationer. Du har derfor rig mulighed for at opleve mange forskellige destinationer alt afhængig af, hvad du er til. Ønsker du den ultimative badeferie, anbefaler vi at tage til solrige destinationer som for eksempel Mallorca, Alanya eller Kreta. Er du mere til udflugter og en anderledes natur er Madeira et oplagt valg. Vi har i alt 12 destinationer. Når du bestiller en tilbudsrejse hos Århus Charter finder du et bredt udbud i rejser til både 3,4 og 5 stjernede hoteller i mange forskellige prislag.

Når du rejser med Århus Charter, kan du forvente at være i centrum. Der er på destinationerne danske guider, der står klar til at hjælpe og guide dig. Guiderne kender området ud og ind, og mangler du inspiration til en god restaurant, seværdighed eller andet, står de altid klar til at hjælpe dig. 

Generelt om Århus Charters tilbudsrejser

Generelt er det en rigtig god idé at være åben overfor nye ting, når du vil købe en tilbudsrejse, da den sjældent at strikket fuldstændig sammen efter dine ønsker og behov. Til gengæld får du en rejse til en rigtig god pris, som stadig har en lige så høj standard som alle vores normale rejser. Vores rejsetilbud er nemlig helt almindelige rejser, som andre gæster har afbestilt. Kvaliteten er derfor ikke mindre – det er prisen derimod.

Fandt du ikke det du ledte efter? Eller vil du gerne have mulighed for at sammensætte en rejse, som opfylder alle dine krav. Så tjek resten af vores hjemmeside, hvor vi tilbyder rejseoplevelser til konkurrencedygtige priser på alle vores almindelige rejser.

Klik på "Rejsemål" og se alle vores rejsemål.

Her kan du se vores udbud af afbudsrejser, charterrejser og last minute rejser

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker