Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Sommerrejser 2022

Rejs afsted på din sommerrejse med ro i maven fra maj til oktober 2022. Med vores tryghedspakke er du sikret en række fordele, så du uden bekymring kan bestille din næste drømmerejse:

  • Tryghedsservice med danske rejseledere, som kan kontaktes døgnet rundt
  • Fuld refusion, hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål på afrejsetidspunktet
  • Altid gratis parkering i Aarhus Lufthavn med Århus Charter
  • Køber du en pakkerejse bestående af fly og hotel, er du altid sikret via pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

Direkte fra Aarhus Airport:

SIVOTA hver fredag fra d. 13. maj 2022
MALLORCA hver lørdag fra d. 7. maj 2022
CYPERN hver lørdag fra d. 7. maj 2022
KRETA hver søndag fra d. 8. maj 2022
ZAKYNTHOS hver søndag fra d. 8. maj 2022

Direkte fra Aalborg Lufthavn:

SIDE hver lørdag fra d. 7. maj 2022
RHODOS hver mandag fra d. 9. maj 2022

Vælg den ønskede afrejselufthavn og afrejsedato i søgemenuen til højre og få hurtigt overblik over hvilke rejser, der passer til dine ønsker.

Find den rigtige sommerrejse

Det er nemt og hurtigt at bestille din sommerrejse her hos Århus Charter. Dog anbefaler vi alligevel, at du tager stilling til et par enkelte ting, så det bliver den helt rette rejse, du kommer afsted på. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken destination du gerne vil rejse til. Er du f.eks. til sandstrand, anbefaler vi at du vælger en destination som Mallorca eller Zakynthos. Det er vigtigt, at du sætte nogle krav op, så du kommer det rette sted. 

Når du har fundet dit rejsemål, skal du beslutte dig for, hvornår du gerne vil rejse. Du skal også finde den lufthavn, du gerne vil rejse fra. Når du finder rejsen og lufthavnen, bliver det nemt for dig lynhurtigt at finde et hotel, hvor der er ledigt i den givne periode. 

Nu skal du finde det hotel, du gerne vil holde din ferie på. Her det ligesom med destinationen vigtigt at gøre op med dig selv, hvilke krav du har til hotellet. Der er ikke noget ved at holde ferie et forkert sted. Måske vil du gerne have pool, fitnesscenter eller noget helt tredje. Måske ønsker du blot en seng. Det er vigtigt, at du bestemmer dig for dette, inden du bestiller rejsen.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige rejse, der passer præcis til dine ferieønsker, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 8620 2900 eller udfylde vores tilbudsformular her, så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende ferietilbud hurtigst muligt.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker