Gratis parkering

Vælg en rejse på egen hånd

Oplev mere af verden med fantastiske rejser på egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig 

Læs mere om På Egen Hånd

På egen hånd

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser På egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres har du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Glæd dig blandt andet til fortryllende eksotiske rejser, pulserende storbyferier, spændende kombinationsrejser og langtidsrejser, som tilbydes med afrejse fra Aarhus, Aalborg, Billund, København eller Hamborg.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Oplev vores eksotiske rejsemål

- På egen hånd

Forkæl dig selv med en ferie ud over det sædvanlige til et af vores eksotiske rejsemål På egen hånd. 
Nyd det azurblå hav og kridhvide sandstrande, hvor farverige drinks kan nydes i afslappende omgivelser.
Eksotiske rejser På egen hånd byder desuden på ekstraordinære kulturelle- og natur oplevelser,
så du får en masse gode ferieminder med hjem i bagagen.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker