Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Vælg en rejse på egen hånd

Oplev mere af verden med fantastiske rejser på egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig 

Læs mere om På Egen Hånd

På egen hånd

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser På egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse På egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Glæd dig blandt andet til fortryllende eksotiske rejser, pulserende storbyferier, spændende kombinationsrejser og langtidsrejser, som tilbydes med afrejse fra Aarhus, Aalborg, Billund, København eller Hamborg.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Eksotiske rejser

Forkæl dig selv med en ferie ud over det sædvanlige til et af vores eksotiske rejsemål På egen hånd. Nyd det azurblå hav og kridhvide sandstrande, hvor farverige drinks kan nydes i afslappende omgivelser. Eksotiske rejser på egen hånd byder desuden på ekstraordinære kulturelle- og natur oplevelser, så du får en masse gode ferieminder med hjem i bagagen.

Se Eksotiske rejser
Kombinationsrejser

Få det bedste fra begge verdener når du vælger en kombinationsrejse På egen hånd. Her har du tid til både afslappende strandferie og herefter rejse videre til næste stop, hvor du får spændende oplevelser i storbyer eller komme helt tæt på nye kulturer. Du behøver kke vælge noget fra og sikrer, at du får mest muligt ud af ferien.

Se Kombinationsrejser
Storbyferier

Vælg en storbyferie På egen hånd hvor du kan se frem til spændende kulturelle og gastronomiske oplevelser, gode shoppingmuligheder, cafébesøg samt mærke historiens vingesus ved byens seværdigheder. Mulighederne er mange på en storbyferie. Storbyferier er det oplagte valg for dig, som elsker nye indtryk og interessante oplevelser.

Se Storbyferier
Langtidsrejser

Til dig der ikke synes at én eller to ugers ferie er nok, giver vi dig nu muligheden for at vælge en langtidsrejse På egen hånd, så du kan holde ferie fra hverdagen og få mere tid til at koble fra og komme helt ned i gear. 

 

Se Langtidsrejser
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker